Details over de nieuwe parade “Disney Stars On Parade

Vanaf 26 maart 2017 presenteert het Disneyland Park “Disney Stars on Parade”, een gloednieuwe Parade, die wordt mooier dan ooit, met een overvloed aan Disney figuren om de 25ste verjaardag in stijl te vieren. Mickey en zijn vrienden reizen door de meesterwerken van Disney en Pixar naar het land van de verbeelding. Nieuwe praalwagens, nieuwe muziek, nieuwe kostuums en nooit eerder vertoonde choreografie: de nieuwe Parade zal gasten verblinden in een wervelwind van vreugde, lachen, emoties en kleur. Het is nu meer dan ooit het hoogtepunt van een bezoek aan Disneyland Park.


Unieke werelden ontdekken


“In Disney Stars on Parade, volgen we Mickey en zijn vrienden op een ontdekkingsreis naar het land van de verbeelding”, zegt Emmanuel Lenormand, de Show Director. “We zijn begonnen met de woorden die het meest worden gebruikt door onze gasten als ze het over Disneyland Parijs gaat. Dit heeft ons geholpen om een verhaal te maken met acht hoofdstukken, en zo veel emoties. Vervolgens hebben we deze emoties geassocieerd met de belangrijkste Disney en Pixar animatiefilms die een enorme hit waren.


Met veel Disney figuren en kunstenaars, bevat de nieuwe Parade prachtige, unieke praalwagens met levendige kleuren en bewegingen om onze gasten te verrassen.


Ontdek de Magie –  Disney Stars on Parade opent met Tinker Bell, die ontsnapt uit de pagina’s van een enorm verhalenboek. Dit wordt gevolgd door een geweldige vlotter met Mickey en zijn vrienden verkleed als ontdekkers van de toekomst … “Een toekomst waarin technologie behoudt een magische aspect”, aldus Olivier Dusautoir, de decorontwerper.


Ontdek de Vriendschap – Het tweede hoogtepunt brengt een schitterende ode aan spelletjes voor kinderen. Buzz Lightyear’s raket trekt een te grote truck waarin Andy al zijn speelgoed in zorgeloze wanorde heeft geplaatst. De helden van Toy Story vieren ware vriendschap en ons tot in het oneindige en verder!


Ontdek de het Avontuur – Wie beter dan Simba en Nala of Baloe en Mowgli aan de geest van avontuur te belichamen? Een hoge rots met uitzicht op de weelderige jungle, terwijl de percussie en glinsterende kleuren van de wilde instincten van een exotische wereld vrij geven.


Ontdek de Verbeelding – Van de ene rots naar de andere, deze is in de vorm van een schedel en dient als de troon van Captain Hook. Peter Pan is dichtbij, aan het roer van een schip opgeschort onder een immense, dromerige maan. “Immers, Disneyland Parijs is – letterlijk – het Land van Verbeelding!”


Ontdek een nieuwe wereld – Een grote schildpad zwemt boven een majestueus float, bedekt met koraal. De helden van Finding Nemo en het Finding Dory herinneren ons aan hun filosofie: “Gewoon blijven zwemmen!”


Ontdek de Betovering – Water wordt gevolgd door brand. Net als Doornroosje, het verhaal van Disney Stars on Parade zou niet compleet zijn zonder een epische strijd in de hoofdrol Prins Phillip en de drie feeën tegen een boze draak, door Olivier Dusautoir omschreven als ‘mechanisch zijn, volledig gemaakt van koper met zichtbare mechanismen, alsof het is genomen rechtstreeks uit Jules Verne’s imagination “.


Ontdek de Romantiek – Gelukkig in sprookjes, eindigde het altijd goed. Contrasteren mooi met de indrukwekkende praalwagens die eraan voorafgaan, Rapunzel, Assepoester en Sneeuwwitje met hun respectieve Prins maken hun entree op drie bevallige rijtuigen. Een romantisch moment, die de harten van de meisjes … van alle leeftijden zullen smelten.


Ontdek de Wonder – Het grote Disney verhalenboek wordt afgesloten met een zwaai met de twee heldinnen van Frozen, op het balkon van een ijs kasteel, begeleid door een paar vrienden die vooral populair zijn bij de gasten …


Net als Elsa’s zilverachtige blauwe cape drijvend in haar kielzog, een gevoel van verwondering vult de lucht en blijft lang nadat de laatste float van Disney Stars on Parade door is gegaan.


Met een snuifje avontuur, verbeelding, vriendschap en romantiek, de nieuwe Disney Parade, Disney Stars on Parade is meer dan ooit het hoogtepunt van de Disneyland® Paris 25th Anniversary.


hd13290
Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com