Dr. Facilier personage in Disneyland Paris aangepast door woke beweging


Translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Dr. Facilier aangepast door WOKE

Door de aanhoudende WOKE beweging die tegenwoordig in de wereld heerst worden er telkens Disney personages aangepast, verdwijderd of zelfs attracties veranderd zoals Splash Mountain en films die in de stilte verdwijnen. Woke is een term die verwijst naar het bewust zijn van racismeproblematiek en sociaal onrecht jegens minderheden in de samenleving. De term wordt verschillend gebruikt.


Dr. Facilier

En ook al is dit een ontegensprekelijke goede evolutie in de samenleving misschien kan er toch iets te ver gegaan worden in sommige gevallen. Bij Dr. Facilier zijn er geen verwijzingen meer naar Voodoo, wat een Haïtiaanse religie is, waardoor het doodshoofd vanop zijn hoed is verdwenen. Ook zijn lange vingers zijn weg.


Optredens van Dr. Facilier met een act waarbij Voodoo kaarten gebruikt worden gaan we waarschijnlijk in de toekomst ook niet meer moeten verwachten. Dr. Facilier is momenteel geregeld te zien tijdens de Villains presentaties op de Royal Castle Stage tijdens het Halloween Seizoen in het Disneyland Park.


PixieDust.be


Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com