Dream.. And Shine Brighter krijgt een aangepaste versie binnenkort

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Voor de 30ste verjaardag van Disneyland Paris presenteerde het Franse Disney resort begin Maart 2022 een gloednieuwe show voor, “Dream.. And Shine Brighter” op de 4 podiums aan de voorkant van Sleeping Beauty Castle gelijkaardig met Disney Pirate or Princess: Make Your Choice en The Jungle Book Jive.

In de show zijn Mickey Mouse en al zijn vrienden Minnie, Donald, Daisy, Goofy, Pluto, Chip, Dale en Clarice van de partij in hun stralende Earidescent outfits. Samen met enkele bekende Disney figuren verschijnen er ook nieuwe Disney vrienden in de show zoals Nick Wilde, Judy Hopps, Joy, Miguel (Coco) en Woody & Jessie uit Toy Story. De show is een groot succes maar helaas zal Dream.. And Shine Brighter toch binnenkort moeten plaatsmaken voor Mickey’s Halloween Celebration en Mickey’s Dazzling Christmas Parade.

Maar niet getreurd want vanaf 1 oktober 2022 zal er een aangepaste versie komen van de show, met een aantal van dezelfde personages om bezoekers nog harder te laten glimlachen en te dromen. Naar verwachting zal de aangepaste versie een optocht worden met de praalwagens uit de show zonder te stoppen op Central Plaza gelijkaardig met de hittegolf versie, die ook redelijk vaak van toepassing was deze zomer.

De volledige show zoals we het kennen zal na het Halloween en Kerstseizoen terugkeren op 9 januari 2023!

Dream.. and Shine Brighter
Nick Wilde & Judy Hopps in Dream.. And Shine Brighter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com