Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Dream Castle Hotel bij Disneyland Paris heeft nu ook een buitenzwembadDream Castle Hotel, één van de voormalige partner hotels van Disneyland Paris, heeft een mooie upgrade gekregen. Vanaf nu heeft het hotel een volledig nieuw buitenzwembad, iets wat zeker geapprecieerd zal worden door de gasten die er in de zomermaanden verblijven, aangezien we in Europa meer met hogere temperaturen te maken krijgen dan vroeger.Bij andere Disney Parken zoals in Californië en in Florida is een hotel zonder zwembad bijna ondenkbaar aangezien ze daar een ander klimaat hebben, maar nu beginnen ook meer en meer hotels bij Disneyland Paris zich te voorzien van een buitenzwembad. Ook niet alle Disney hotels hebben een zwembad, zo hebben Disney Hotel Cheyenne en Disney Hotel Santa Fé er geen en bij andere Disney Hotels is het grootste gedeelte van het zwembad vaak binnen. Zelf het Disneyland Hotel heeft geen buitenzwembad.

Het buitenzwembad hier bij Dream Castle Hotel is dus zeker een troef en een reden om in de zomer voor dit hotel te kiezen. De Disney Parken zijn van vroeg in de morgen tot laat in de avond geopend en daarom heb je perfect de tijd om in het midden van de dag eens in het zwembad van je hotel te springen.

Dream Castle Hotel

Nog op zoek naar een hotel voor je verblijf in Disneyland Paris deze zomer?

Bekijk dat zeker eens Dream Castle Hotel, ze hebben gratis shuttle naar de Disney Parken en met hun nieuw openluchtzwembad is dit de nieuwe place-to-be tijdens de warme zomermaanden.

PixieDust.be

Bekijk de prijzen en boek je kamer via Expedia >Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com