An entire Star Wars world is waiting for you at Disneyland Paris

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Fans van Star Wars komen op dit moment meer dan ooit aan het trekken bij een bezoek aan Disneyland Paris. In het Disneyland Park kan niet alleen genieten van attracties zoals Star Tours en Star Wars Hyperspace Mountain maar kan je ook met heel wat Star Wars figuren op de foto bij de nieuwe Star Wars selfie spot in het Videopolis theater.

Meer dan tijdens de verschillende Star Wars seizoenen uit het verleden, zoals Season of the Force en Legends of the Force, in het Walt Disney Studios Park staan Star Wars characters op jouw te wachten. Je kan nooit alle Star Wars figuren tezelfdertijd zien, daarvoor moet je misschien meerdere keren de Star Wars selfie spot komen bezoeken. Afwisselend kan je Chewbacca zien samen met Rey, maar ook enkele niet al te slimme stormtroopers. Aan de andere kant zie je dan weer characters van de Dark Side waaronder Kylo Ren, Captain Phasma, Imperial Death Troopers of Boba Fett.

En daarnaast mag je ook niet vergeten om Starport nog even te gaan bezoeken want misschien staat Darth Vader je daar wel op te wachten. In de buurt van Starport kan je ook enkele Disney Photopass fotografen spotten, die staan je op te wachten om een leuke Star Wars Magic Shot van jouw te nemen samen met de droids RD2D, C3PO en BB8 in de voormiddag en in de namiddag is dat dan met Grogu, beter bekend als Baby Yoda of The Child uit de Disney+ serie The Mandalorian. En na al deze Star Wars ervaringen kan je moeilijk vertrekken zonder een souvenir mee te nemen en daarvoor kan je terecht in de grote Star Wars winkel Star Traders gelegen aan de uitgang van de attractie Star Tours.


🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com