Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Één jaar 30 jaar Disneyland Paris

Start 30ste verjaardag Disneyland Paris één jaar geleden:

Op 6 maart 2023 is het exact 1 jaar geleden dat Disneyland Paris begonnen was aan hun 30 jarig bestaan vieringen, ondertussen blijft Disney doorvieren nog t/m 30 september 2023.

Disneyland Paris begon de viering met “The Gardens Of Wonder” rondom Central Plaza, Drone (pre-)show “Disney D-Light“, Dagshow: Dream… And Shine Brighter! en ook waren er overal unieke snacks en souvernirs verkrijgbaar.

PixieDust.be

Broekpak Minnie Mouse ontworpen door Stella McCartney:

Ook was er een meet & greet in het Studio Theater met Minnie Mouse in haar nieuwe broekpak ontworpen door de Britse modeontwerpster Stella McCartney. Ondanks dat deze meet & greet ook gepromoot werd voor de 30ste verjaardag was dit enkel tot 31 maart 2022. Er kwamen later geen meet & greets met de Disney personages in hun iridescent outfits.

Disneyland Paris
PixieDust.be

Marvel Avengers Campus

In de zomer van 2022 opende op 20 juli het allereerste Marvel-thema-universum in Europa “Marvel Avengers Campus” met verrassende live-action stunts, heroïsche ontmoetingen met Marvel Super Heroes, twee attracties en speciale themarestaurants en een boetiek.

PixieDust.be

It’s Time To Shine!

Tijdens het Halloween- en Kerstseizoen nam de 30ste verjaardag even een kleine onderbreking en werd ook de show Dream… And Shine Brighter gepauzeerd van 1 Oktober 2022 tot 9 Januari 2023, in de plaats kwam er een kleinschalige cavalcade “It’s Time To Shine” met Nick Wilde, Judy Hopps, Miguel en Joy. The Gardens Of Wonders en Disney D-light waren nog steeds te zien in deze periode.

PixieDust.be
PixieDust.be

Avengers: Power The Night*

Op 9 Januari 2023 keerde de volledige versie terug van Dream… And Shine Brighter terug als onderdeel van “The 30th Anniversary Grand Finale” en lanceerde Disneyland Paris enkele weken later een gloednieuwe hightech Avengers avondshow “Avengers: Power The Night” met tot 500 drones en speciale effecten. *Van 28 januari t/m 8 mei 2023

PixieDust.be

Heropening It’s A Small World & Disney Dreams! (Lente 2023)

Ook zal deze lente vanaf 12 April 2023 avondspektakel “Disney Illuminations” vervangen worden door de bekroonde en populaire avondshow Disney Dreams! Later deze lente staat ook de heropening van attractie “It’s A Small World op het programma, Disney blijft geheimzinnig doen wanneer de attractie nu exact zal heropenen.

PixieDust.be

Pixar: We Belong Together! (Zomer 2023)

Om groots af te sluiten zal er deze zomer voor het eerst sinds 2019 opnieuw een show te zien zijn in het Studio Theater vol Pixar personages. In de show “Pixar: We Belong Together” worden gasten meegenomen in een muzikaal avontuur waar je leert hoe muziek en vriendschap ons kan samenbrengen. Veel informatie wat we voor deze show mogen verwachten is voorlopig nog onbekend bahalve dat er een scene zal plaatsvinden van Monsters Inc en ook verscheen er onlangs “een niet gebruikt lied voor Pixar show” op de website van Disney Music Licensing “A Friend That I Call Home”.

PixieDust.be

PixieDust.be

Nieuwe merchandise!

Verder verschijnen er binnenkort ook nog nieuwe merchandise producten geïnspireerd op de populaire show Dream… And Shine Brighter in de winkels. Bekijk ook de nieuwe “Minnie Paris” collectie met Minnie Mouse en Parijs, hoofdstad van de mode (Nu verkrijgbaar).

PixieDust.be
PixieDust.be

Tijd voor de GRAND FINALE

De laatste kans om de 30ste verjaardag van Disneyland Paris te vieren !Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com