Een nieuw uniek ORLINSKI beeldje van Iron Man in Disneyland Paris


Translate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗De samenwerking tussen artiest Richard ORLINSKI en Disneyland Paris gaat verder. Nadat de artiest een uniek beeldje maakte voor de 25ste verjaardag van Disneyland Paris en een exclusief beeldje van Simba voor het Lion King & Jungle Book Festival in 2019, komt de artiest met een nieuwe ontwerp.


Om de recente opening van Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park te vieren en de eerste verjaardag van Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel werd deze keer gekozen om een exclusief beeldjes te creëren naar één van de iconische Marvel-superhelden.


Iron Man van Richard ORLINSKI vanaf 28 november

Iron Man van Richard ORLINSKI – Chroomrood hars – 22 cm – 60€. Exclusief verkrijgbaar in Disneyland Paris vanaf 28 november in The Disney Gallery in Disney Village en Studio Photo in het Walt Disney Studios Park.


PixieDust.be

PixieDust.be

Ontdek Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel

Een Manhattan en MARVEL meesterwerk

Relax in dit volledig vernieuwde viersterrenhotel en bewonder de machtigste collectie MARVEL kunst ter wereld. Het comfort en de uitmuntende services brengen je in de sfeer van Manhattan.
Geef een reactie

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com