Een smakelijke herfst in Disneyland Paris

Van 8 tot 24 september vindt de eerste Rendez-vous Gourmand de Disneyland Paris plaats in het Walt Disney Studios Park. In dit speciale herfstevenement worden Franse specialiteiten en wijnen per regio in de kijker gezet – een lekkere manier voor foodies en franse levensliefhebbers om het nieuwe schooljaar te starten!


De Rue de Paris, die naar de Place de Rémy leidt, zal binnenkort levendiger zijn dan normaal. Zes chalets, ontworpen door Walt Disney Imagineering Parijs, zullen opduiken en een smaak geven van topgerechten uit heel Frankrijk, waardoor de gasten de gelegenheid krijgen om van deze specialiteiten te genieten in een levendige ambiance.


Gasten zullen smaken ervaren van regionale gerechten uit Bretagne, Alsace, Zuid-Frankrijk, Bordeaux, Bourgondië en de Alpen. De chalets zullen smakelijk, zoet, fruit, en zelfs alcoholische traktaties serveren – voor ieder wat wils! Elk chalet heeft een dozijn opties, waaronder wijnen, hoofdgerechten, desserts, kaas en drankjes. Gasten kunnen de chalets bezoeken zoals ze willen en proeven van een galette uit Bretagne, choucroute uit de Elzas, tartiflette uit de Alpen, slakken, lamsbout, of zelfs foie gras en kaviaar! Rode, witte, rosé- en champagnewijnen zijn beschikbaar.


Porties zijn miniatuur en zijn ontworpen om te worden gegeten bij staande tafels, zodat gasten kunnen ronddwalen en proeven van alles wat er op het aanbod is – en misschien zelfs wat nieuwe favoriete gerechten vinden. Gasten kunnen ook een aantal specialiteiten meenemen naar huis, zoals sardines of organische mosterd.


Le Rendez-vous Gourmand de Disneyland Parijs maakt deel uit van het 25-jarig bestaan, en is gecreëerd om de gasten te stimuleren nieuwe smaken te proberen en unieke en nieuwe ervaringen in onze themaparken te hebben!


Tegelijkertijd, van 15 tot 24 uur in het Disney Village, zal een Oktoberfest uit het Beieren-gebied van Duitsland plaatsvinden met regionale specialiteiten en entertainment.Waar? Walt Disney Studios Park, Rue de Paris


Wanneer? 8 tot 24 september van 2017, van 10 tot 18 uur op weekdagen en 10.00 tot 20.00 uur in het weekend.
Op vrijdag 22 september, door het Disneyland Paris® Magic Run Weekend, serveert de Bistrot Chez Rémy een speciaal menu. De chalets zijn geopend van 21 uur tot middernacht.PixieDust.be
Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com