Een spetterend feest volgend jaar in Disneyland Paris

Volgens ED92 krijgen we volgend jaar een groot aantal nieuwigheden in Disneyland Paris naar aanleiding van hun 25ste verjaardag. Het blijven uiteraard “geruchten” totdat Disneyland Paris daarover officieël communiceert, maar zoals de meeste geruchten zit er veel waarheid in.


Allereerst zal het Disneyland Park uiteraard compleet versierd worden voor het fantastische feest. Dit werd ook gedaan bij de 20ste, 15de & 5de verjaardag en zorgt telkens weer voor een extra sfeer in het park. Voor de 25ste verjaardag kunnen we decoratie verwachten in het blauw en wit/zilver. De 60ste Diamanten Verjaardag van Disneyland in California heeft ongetwijfeld voor inspiratie gezorgd. ’s Avonds zorgt Tinker Bell ervoor dat de decoratie magisch zal worden verlicht.


12436674_f520De grootste nieuwigheid, waar vooral veel fans naar uitkijken, is ongetwijfeld de nieuwe parade. De Imagineers die verantwoordelijk zijn voor de “Happiness is Here Parade” in Tokyo Disneyland & “Festival of Fantasy Parade” in Disney World werken momenteel aan de nieuwe parade voor Disneyland Paris. Het is zeer waarschijnlijk dat er gelijkenissen gaan zijn tussen deze twee parades en de nieuwe parade voor Parijs. De parade zal ons meenemen doorheen de beste animatiefilms zoals Peter Pan, Frozen, Finding Dory, The Lion King & Toy Story. We zouden ook een grote draak krijgen geïnspireerd om de draak in de “Festival of Fantasy Parade” in Disney World.


De goed ontvangen show “Forest of Enchantment” komt zoals verwacht terug voor een tweede seizoen, maar die zal langer duren dan dit jaar. In 2017 zal de show tot na de zomer te zien blijven. Er gaan ook enkele updates aan het decor gebeuren, en er zou gesleuteld worden aan de zichtbaarheid.


Forest of Enchantment
Forest of Enchantment

Maar er komen nog meer shows. Op de Royal Castle Stage aan de rechterkant van het kasteel komt er een nieuwe dagelijkse show met de Disney Prinsessen. Geïnspireerd om de kleinere happenings die voorheen al te zien waren tijdens het Kerst en Halloween seizoen.


Nog meer nieuw entertainment zal te vinden zijn in het hart van het Disneyland Park, op Central Plaza. Daar komen meerdere keren per dag 20 Disney Figuren bij elkaar voor een gigantisch feest. Deze nieuwe show zal qua opzet vergelijkbaar zijn met “Goofy’s Garden Party” uit Disneyland Paris zelf en “Move it! Shake it! Celebrate it! Street Party” uit het Magic Kingdom van Walt Disney World.


os-disney-magic-kingdom-move-it-shake-it-20140821
Move it! Shake it! Celebrate it! Street Party

Op het einde van de dag kom natuurlijk de kers op de 25ste verjaardagstaart. Het intussen wereldberoemde en met Awards bekroonde spektakel “Disney Dreams” zal vervangen worden door een volledige nieuwe show. Ze beginnen opnieuw van nul om een nieuw spektakel te creëren. In de show zal het deze keer Mickey Mouse zijn die je zal meenemen doorheen de Disney films. En met een knipoog naar “Ignite the Dream” van Shanghai Disneyland zal er ook in Parijs plaats zijn voor scènes van Pirates of the Caribbean en Star Wars.


maxresdefault
Ignite the Dream

Van een nieuwe avond parade zoals “Paint the Night” gekend uit Disneyland & Hong Kong Disneyland, iets waar veel fans op hadden gehoopt, is er momenteel geen sprake.


En naast die vele nieuwe entertainment mogen we natuurlijk ook niet vergeten dat er een nieuwe Star Tours attractie komt die momenteel in aanbouw is. En dat ook alle renovaties voorbij gaan zijn, waardoor alles er opnieuw piekfijn zal uitzien en vele attracties updates en nieuwe effecten gaan hebben gekregen zoals bv. Big Thunder Mountain.


Bron: Het originele artikel op ED92

 Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com