Een tekort aan merchandise in Disneyland Paris blijft aanhouden


Translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Bezoekers die tegenwoordig Disneyland Paris bezoeken gaan nog altijd versteld staan van het aantal verschillende winkeltjes en assortiment aan souvenirs die er te verkrijgen zijn. Overal waar je kijkt zie je items met Disney figuren, Star Wars of Marvel en weet je niet wat kiezen. Maar fans die Disneyland Paris goed kennen gaan al snel zien dat veel winkels niet zo vol staan als anders. Op veel plaatsen zie je dubbele of driedubbele presentaties van dezelfde items om op die manier een rek vol te krijgen of zijn er posters met kleurrijke prints die lege rekken moeten verbergen. Er zijn ook veel extra tafels en displays verwijderd, die je normaal kan vinden in het midden van enkele winkels om ook daar producten op te plaatsen. Zowel in de shops van Disney Village, Disneyland Park als het Walt Disney Studios Park zien we telkens meer lege plaatsen in de winkels bijkomen of winkels die zelfs gedeeltelijk gesloten zijn omdat er niet genoeg stock meer is om die volledig vol te krijgen.


Wij zagen bijvoorbeeld een grote leegte achteraan bij Lilly’s Boutique waar normaal tafels staan met een groot assortiment mokken, displays met pins en sleutelhangers zijn dan weer verdwenen in de Storybook Store. In de Boutique du Château, een shop die het hele jaar door kerstartikelen verkoopt, is er nog amper kerst merchandise te vinden. Hier moet Arribas France ter hulp schieten om de rekken met hun glazen kerstbollen te vullen.


Ook in de Animation Gallery in het Walt Disney Studios Park werd Arribas ingeroepen om de winkel te vullen met hun merchandise, die trouwens zeer populair is in Disneyland Paris. En ook in Disney Village heeft Arribas France een volledige winkel ingenomen.


Bij Disney Clothiers in Main Street USA is een gedeelte achteraan de winkel helemaal leeg en gesloten voor de gasten. Het is onduidelijk wanneer er nog eens grote hoeveelheid nieuwe merchandise zal aankomen. De afgelopen maanden lag de focus vooral op merchandise van de 30ste verjaardag, maar ook veel van deze producten komen met vertraging aan. Andere collectibles zoals het boek “The Art of Disneyland Paris”, die al een tijdje geleden werd aangekondigd is ook nog altijd niet verkrijgbaar.


Als er nieuwe producten aankomen zijn het momenteel ook vaak items die uit de Amerikaanse parken komen of in samenwerking zijn met ShopDisney zoals de collectie “Mickey Mouse: The Main Attraction”. Het is nu vooral uitkijken naar de merchandise van Avengers Campus, hopelijk hebben ze die wel op tijd ontvangen zodat de winkels daar niet gevuld moeten worden met alweer dezelfde Marvel items die je in veel andere winkels kan krijgen.


merchandise in Disneyland Paris

PixieDust.be

PixieDust.be

PixieDust.be

PixieDust.be


Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com