Eerste blik op nieuwe Avengers Campus Shop & Merchandise

Met de komst van Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park deze zomer kun je je aan een groot aanbod nieuwe merchandise verwachten, deze producten zullen verkocht worden in de Mission equipment shop in het nieuwe themagebied. Hier kun je terecht voor de nieuwste W.E.B. en Campus technologieën, uniformen en uitrustingen.

Onlangs verscheen er een ontwerptekening van de nieuwe winkel waarbij we een eerste blik kregen op de producten die we misschien kunnen verwachten die vooral gebaseerd zijn op de nieuwe attractie Spider-Man W.E.B. Adventure. Heel wat producten op de ontwerptekening doen ons denken aan de merchandise die Disney ondertussen ook verkoopt in het Avengers Campus van Disney California Adventure.

Avengers Campus Shop

Het meest opvallende product op de ontwerptekening is de Spider-Bot (& Spider-Bot rugzak): deze geven je de controle over de actie om tegenstanders te verslaan met gevechten en verdedigende vaardigheden. Ook loopt één van de kinderen op de ontwerptekening met een variant van de “Web Shooters” die gasten speciale powers geeft op de nieuwe Spider-Man W.E.B. Adventure attractie inplaats van de klassieke web slingers.

Ook zien we dat de rekken gevuld zijn met enkele Funko Poppen van Spider-Man en Iron Man, in Disney California Adventure verkopen ze dezelfde funko poppen exclusief voor Avengers Campus.

Naar verwachting zal Disneyland Paris de komende weken via sociale media en Annual Pass Showtime nog meer Marvel en Avengers Campus merchandise aankondigen met ook exclusieve producten voor Disneyland Paris en collectors items zoals de populaire attractiesleutels.

Volg onze Merchandise Updates voor de laatste ontwikkelingen!

Eerste blik op nieuwe Avengers Campus Shop & MerchandiseTranslate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com