Elena Of Avalor verschijnt voor de tweede keer in Disneyland Paris

Deze week was “Elena of Avalor” de speciale gast op dinsdag tijdens het wekelijke “Tuesday is a Guest Star Day” in het Disneyland Park van Disneyland Paris. Hoe lang deze “Guest Star Day” nog zal blijven duren is onbekend, het werd al eens verlengd.


Het is slechts de tweede keer dat “Elena Of Avalor” van gelijknamige Disney Junior serie in Disneyland Paris te zien was. Haar eerste opwachting maakte ze tijdens de “Grand Celebration Cavalcade” op 12 April 2017 ter ere van de 25ste verjaardag van Disneyland Paris.


In de Amerikaanse parken is “Elena of Avalor” momenteel bekender, daar neemt ze ook deel aan shows of parades en begroet ze soms de gasten tijdens een “meet and greet”. In Disneyland Paris is er een klein assortiment merchandise te vinden van “Elena of Avalor” in enkele shops van de Disney Parken.


Het is altijd een verrassing wie er de gast van de week zal zijn op dinsdag, maar meestal zijn het zeldzame Disney Characters die weinig of nooit in het park te zien zijn. Vorige week waren het nog Cloping en Esmeralda uit de Klokkenluider van Notre Dame. De week daarvoor was het Bolt en Mittens uit de gelijknamige Disney film BOLT die hun opwachting maakten. (Zie hier de video met Bolt & Mittens)Geef een reactie

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com