Enkele heropeningen in en bij Disneyland Paris

In veel landen van de Europese Unie vliegen de versoepelingen en de heropeningsdata rond je oren en ook in Frankrijk is dit niet anders. Ook al heeft Disneyland Paris nog geen nieuwe heropeningsdatum gegeven, enkele andere attracties hebben dit wel al gedaan. Zo zijn er al data bekend voor de heropening van het park Mer Du Sable nabij Disneyland Paris en ook een ander groot themapark Puy du Fou.Bij Disneyland Paris zelf heeft het Sea Life Center in Val d’Europe bekend gemaakt te heropenen op 19 mei, ondanks het feit dat dit een indoor activiteit is. En ook de Gaumont Cinemas in Disney Village gaan terug open vanaf 19 mei, net zoals andere bioscopen in Frankrijk. Wat Disney zelf betreft zal hoogstwaarschijnlijk de World of Disney shop Disney Village terug open zijn op 22 mei of vanaf 22 mei, het is niet duidelijk als de winkel dagelijks zal openen of enkel in het weekend. De heropening van World of Disney werd ook nog niet officieel bevestigd door Disneyland Paris.

Volgens de laatste berichtgeving zou Villages Nature Paris opnieuw open zijn vanaf 21 mei 2021.

PixieDust.be


2 thoughts on “Enkele heropeningen in en bij Disneyland Paris

  1. Wij hebben een boeking bij Villages Nature Paris (in de week van 24 mei). Tot op heden nog geen melding gekregen dat er een annulatie zou zijn wegens reisbeperkingen (in tegenstelling tot vorige keer, midden maart).
    Voor zover dat ik begrepen heb mogen buitenlanders Frankrijk nog niet bezoeken voor recreatieve doeleinden (zou pas open gaan vanaf eind juni). Klopt dit?

  2. Het is soms moeilijk om alle regels van verschillende landen te volgen. Maar wat jij zegt zou inderdaad wel kunnen kloppen. Ik weet ook niet als het wel al toegestaan wordt met een vaccinaties bewijs zoals voor veel reizen. Misschien dat je best eens contact opneemt met Villages Nature Paris om eventueel je verblijf naar een andere datum te verplaatsen.

Comments are closed.

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com