Entertainment is back at Disneyland Paris

Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

De eerste stap is gezet om entertainment terug te brengen in Disneyland Paris. Op de grote parade in het Disneyland Park of een dagelijkse avondshow is wel nog even wachten, maar toch kunnen de gasten van het Walt Disney Studios Park al opnieuw in een theater naar een show kijken. En zelfs een volledige nieuwe productie.

In de voormalige studio waar je vroeger de attractie Disney Junior Live On Stage (vroeger ook wel Playhouse Disney Live On Stage genoemd) kan je nu kijken naar de volledig nieuwe Disney Junior Dream Factory. De “Disney Junior” in de naam is het enige die hetzelfde is gebleven, de show, het theater…het is allemaal niet meer te herkennen. Het gebouw werd helemaal gestript om compleet opnieuw op te bouwen.

PixieDust.be

Vroeger was Disney Junior Live On Stage meer gericht op jonge kinderen door poppenspelers te gebruiken om de verschillende Disney Characters tot leven te brengen in plaats van echte Disney Characters en moest het publiek ook altijd op de grond zitten. Geen bankjes, geen stoelen wat het nogal moeilijk maakte voor veel mensen om naar de show te gaan kijken. Maar dat is nu allemaal voorbij.

Voor de nieuwe productie werden deze problemen allemaal opgelost en zien we nu een wervelende muzikale show met echte Disney figuren en zit je als publiek ook op een comfortabele tribune wat de show toegankelijk maakt voor iedereen oud en jong. Het leuke aan de show is dat er hier ook eens voor andere figuren gekozen werd dan opnieuw dezelfde personages dat je al op veel andere plaatsen in de parken kan zien. Zo zien we hier voor de eerste keer in Disneyland Paris, Vampirina en Fancy Nancy samen met Mickey & Minnie die er ook nog eens Timon uit de Lion King bij halen.

Kortom muziek, kleur, vrolijkheid, positiviteit…alle ingrediënten voor een leuke show voor alle leeftijden zoals we van Disney gewend zijn. Het is nog niet duidelijk wanneer er nog meer entertainment terug zal komen, momenteel is Mickey and the Magician nog niet terug in het Walt Disney Studios alsook Frozen A Musical Invitation. In het Disneyland Park is het vooral de terugkeer van Disney Stars On Parade waar iedereen op zit te wachten.

Video


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com