Entertainment returns to Disneyland Paris

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Shows en parades komen terug naar Disneyland Paris, veel gasten en Disney fans hebben hier zeer lang op gewacht. Want hoe blij we ook zijn dat Disneyland Paris na de gezondheidscrisis, en bijbehorende sluitingen, terug open is, is een bezoek aan Disneyland Paris (net zoals bij alle andere Disney Parken) niet compleet zonder het entertainment die je kan ervaren. Het is maar als het er niet meer is dan je beseft hoe zeer entertainment een stempel drukt op je ervaring en hoe belangrijk het is om zich te kunnen onderscheiden van alle andere themaparken. De kwalitatieve en dure shows en parades zoals in de Disney Parken heb je nergens.


Disneyland Paris liet deze week weten dan er verschillende shows en parades binnenkort terug te zien zijn in de Disney Parken. Een overzicht:

  • Mickey’s Dazzling Christmas Parade (een volledige nieuwe kerstparade) vanaf 13 november 2021 tot 09 januari 2022.
  • Disney’s Illuminations fireworks show terug vanaf 21 december 2021.
  • Disney’s Stars On Parade terug vanaf 10 Januari 2022.
  • Lion King Show Rhythms of the Pride Lands vanaf 23 Oktober 2021

PixieDust.be
Lion King Rhythms of the Pride Lands in Frontierland Theater, Disneyland Park vanaf 23 oktober 2021

Ook al wachten we nog op officiële bevestiging, verwachten we ook binnenkort de terugkeer van “Frozen A Musical Invitation” in het Walt Disney Studios Park die sinds de pandemie was veranderd in een selfie-spot locatie. Deze show zou de tweede op het entertainment programma van het Walt Disney Studios Park worden na “Disney Junior Dream Factory” die al sinds deze zomer te zien is in Studio D. Over een eventuele terugkeer van “Mickey and the Magician” in het Animagique Theater is er nog niets bekend. Er is ook geen info bekend over dat andere grote theater in het Walt Disney Studios Park: Studio Theater.

Tijdens de voorstelling van het aankomende Kerstseizoen in Disneyland Paris werd ook bevestigd dat de show “Let’s Sing Christmas” terug te zien zal zijn, maar een locatie werd nog niet bekend gemaakt. Ofwel is dit opnieuw in Videopolis zoals de vorige jaren ofwel kiezen ze voor een groter theater in het Walt Disney Studios Park.

PixieDust.be
Mickey en zijn vrienden mogen terug optreden
Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com