Euro Disney Originals: Indian Canoes

PixieDust.be

Hoe geweldig zou het zijn om met een kano rond de grote bergen van Big Thunder Mountain te varen voorbij gevaren door de Molly Brown of de Mark Twain? Ooit was het geen droom maar was het realiteit en was dit een dagelijkse activiteit in Disneyland Paris. Indiaanse kano’s lagen klaar bij de oevers van de Rivers of the Far West om avonturiers een onvergetelijke ervaring te bezorgen in het hart van Frontierland.Samen met 2 Cast Members konden 20 gasten aan boord gaan van een kano. De attractie was open van 1992 tot 1994. Ook al is de attractie al heel lang verdwenen toch kan je er nog iets van terugvinden. In het Disneyland Park moet je daarvoor naar de Frontierland Playground (het voormalige Pocahontas Indian Village) die opende in 1996. Helemaal op het einde van de speeltuin vind je een fijn kanaal met water. Dit kanaal was de opstapplaats van de Indian Canoes. Het Frontierland Playground was dus de wachtrij om op de attractie te kunnen. Net daarnaast was er trouwens nog een andere bootattractie, de River Rogue Keelboats, die ook al jaren gesloten zijn. Van deze attractie is het laadstation wel nog gebleven en meestal staat er zelfs nog één van de bootjes. De River Rogue Keelboats zouden eventueel ooit nog terug kunnen komen, maar voor de Indian Canoes zal dat helaas nooit gebeuren.

PixieDust.be

Om nog een kano te zien moet je naar Disney’s Davy Crockett Ranch, vroeger kon je daar nog één van de kano’s bewonderen die na de sluiting van de attractie naar daar gebracht werd als decoratie. Het is mij niet duidelijk als die kano er nog altijd is of intussen ook al is verdwenen.

PixieDust.be

Als je ooit eens met een kano wilt varen in een Disney Park moet je ofwel naar Disneyland in California waar deze attractie nog open is tijdens weekends of naar Tokyo Disneyland & Shanghai Disneyland.

PixieDust.be


PixieDust.be


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com