Exclusief: deze zomer komen de Marvel Super Heroes naar Disneyland Parijs

Slechts een paar weken na de bioscoop release van de langverwachte AVENGERS: INFINITY WAR, zullen de Marvel Super Heroes nog meer buzz creëren door voor het eerst te verzamelen in Disneyland Parijs! Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Star-Lord, Gamora en Spider-Man zullen vanaf 10 juni allemaal in Walt Disney Studios Park zijn voor een uniek seizoen vol evenementen, met shows en interactieve ervaringen van werkelijk epische proporties. En je krijgt de kans om mee te doen en deel te nemen aan het avontuur. Dit unieke evenement is een spectaculaire afsluiting van het 25-jarig jubileum van Disneyland Parijs. Ben je klaar voor de zomer van Super Heroes?


PixieDust.beHet Marvel-universum komt tot leven in Walt Disney Studios Park voor meer dan drie maanden. Stel je voor dat je de kracht had om in je favoriete films en strips te duiken … Nou, deze zomer kun je dat! Je hebt de kans om een ​​dansje te doen met de Guardians of the Galaxy, kijk hoe de meedogenloze Loki probeert de macht te grijpen, Captain America te ontmoeten en te genieten van een geweldige show met Thor, Doctor Strange, Black Panther, Black Widow , Scarlet Witch en veel meer!


Dat klopt – deze zomer is een droomkans om samen met je favoriete Marvel Super Heroes een episch avontuur te beginnen. Ontdek wat je te wachten staat:


Marvel: Super Heroes United
Marvel: Super Heroes United is een echt immense show in het Studio Theatre in het hart van Walt Disney Studios Park. Het programma voor deze superproductie omvat live-actie antics op het toneel met Thor, Iron Man, Black Widow, Doctor Strange, Black Panther en Spider-Man – om er maar een paar te noemen! Het bevat ook geavanceerde speciale effecten die de Incredible Hulk en de angstaanjagende Thanos voor je ogen tot leven wekken – een primeur voor Disneyland Parijs. Je zult ook worden getrakteerd op spectaculaire projecties en een hele reeks andere grote verrassingen. Eén ding is zeker: je beleeft een episch avontuur als geen ander.


Dit is het verhaal: “Thanos heeft een manier gevonden om de Avengers en hun bondgenoten te manipuleren om ze te vernietigen.” Zullen de helden erin slagen om uit zijn klauwen te ontsnappen? Je zult het ontdekken in deze show die vol zit met adembenemende wendingen en bochten. “.


Marvel: Super Heroes United brengt iconische figuren uit het Marvel-universum naar het podium met een focus op drie thema’s: oorsprong, dualiteit en eenheid. Deze 20 minuten durende show wordt meerdere keren per dag uitgevoerd in Walt Disney Studios Park.


Stark Expo presenteert: Energy for Tomorrow!
Tony Stark nodigt je uit op de Production Courtyard om de nieuwste versie van zijn revolutionaire uitvinding te presenteren – een ‘boogreactor’ die groene energie opwekt. Maar kijk uit … Het is precies het soort evenement dat een bepaalde Loki graag onderbreekt. Thor’s angstaanjagende halfbroer zal proberen hem te gebruiken als een kans voor een machtsgreep. Laten we hopen dat Black Widow, Spider-Man en de god van de donder zelf in de buurt zijn om zijn plannen te verijdelen …


Meerdere keren per dag aan de voet van het Hollywood Tower Hotel, heb je de kans om deze geweldige show te zien die net zo actueel is als ongebruikelijk.


Guardians of the Galaxy Geweldige dans-off
Zoals de naam al doet vermoeden, heb je de mogelijkheid voor een dance-off met de Guardians of the Galaxy! Muziek is een belangrijk onderdeel van het karakter van de Peter Quill, beter bekend onder de naam Star-Lord. Zijn avonturen zijn ingesteld op de tunes van de jaren 70 en 80 van zijn favoriete afspeellijsten. En zoals je zou verwachten, maakt hij een echt muzikale entree – naast Gamora, de gevaarlijkste vrouw in het universum. Pas op – ze zullen snel in gevaar komen en een missie voor je hebben. Dat is waar je binnenkomt. Maak je klaar om een ​​hulpje te geven aan de Wachters van de Melkweg! Ze rekenen op jou om hen te helpen – en ze beloven je in beweging te krijgen!


Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off vindt meerdere keren per dag plaats in de Production Courtyard en is een echte wilde ervaring!


Heroic Encounter: Captain America
De Marvel Summer of Super Heroes geeft je ook de kans op een heroïsche handdruk met de allereerste Avenger: Captain America. Steve Rogers zal zelf in Walt Disney Studios Park zijn om een ​​epische ervaring met je te delen – een die je voor altijd vast wilt leggen in een foto. Het is de perfecte gelegenheid om uw vrienden en volgers van sociale media te laten zien dat u de leider van de Avengers hebt ontmoet!


Exclusieve merchandise bij Disneyland® Paris! De Marvel Summer of Super Heroes is ook jouw kans om een ​​reeks Marvel-producten te ontdekken exclusief voor Disneyland® Paris! Een uniek assortiment souvenir- en lifestyle-merchandise – waaronder Marvel-hero hoofdbanden – zijn ontwikkeld voor de speciale gelegenheid!


Mis de Marvel Summer of Super Heroes van 10 juni tot 30 september 2018 in het Walt Disney Studios Park niet. Dit evenement – de eerste in zijn soort in Europa – belooft een spectaculaire afsluiting te zijn van het 25-jarig jubileum van Disneyland Parijs.Geef een reactie

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com