FastPass not longer free anymore in Disneyland Paris

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Er waren al enkele dagen geruchten dat er veranderingen gingen gebeuren voor het Fastpass systeem in Disneyland Paris, en vanaf vandaag bevestigde Disney dat fastpass niet langer meer gratis zal zijn in Disneyland Paris.

Bezoekers kunnen binnenkort wel nog genieten van de voordelen van de vroegere Fastpass maar met een prijskaartje van 8€ per rit/per persoon. Een nieuwe functie (Disney Premier Acces) in de Disneyland Paris app zal het binnenkort mogelijk maken om een éénmalige voorsteekpas aan te schaffen. (Prijzen kunnen verschillen tijdens het laag- en hoogseizoen). Bezoekers zonder smartphone krijgen de mogelijkheid om een voorsteekpas te kopen op enkele specifieke locaties.

Het originele en gratis FastPass-systeem met kaartjes zal niet meer terugkeren naar het Franse Disney resort. Wel zal de Stand-By Pass (Gratis) opnieuw geactiveerd worden op drukke dagen waarbij bezoekers verplicht zijn om een tijdslot te reserveren voor bepaalde attracties. Daarna krijg je dan toegang tot de gewone wachtrij, maar moet je nog altijd wachten. In verschillende Europese pretparken is zo een betalende voorstekpas al lang geen taboe meer. In parken zoals Walibi Holland, Walibi Belgium, Parc Astérix, Phantasialand en Movie Park Germany bestaat zo een systeem al een heel tijdje.

Ook duiken er geruchten op dat Disney plannen heeft om te stoppen met FastPass+ in Walt Disney World en met MaxPass/Fastpass in Disneyland California om het ook te vervangen met Disney Premier Acces. In Shanghai Disneyland kunnen bezoekers al een tijdje gebruik maken van het Premier Acces systeem. Voor een gezin van 4 personen zou het 1x voorsteken van de wachtrij maar liefst 32 euro kosten.

PixieDust.be


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com