FIND THE LOST ARTIFACT ON THE ORANGE APP at Disney’s Hotel New York The Art of Marvel

ℹ️ Translate this article in another language? Click on the flags in the left corner below !

Orange, Official Partner van Disneyland® Paris, dompelt ons onder in de wereld van het nieuwe Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel op zoek naar het vergeten artefact.

Onze officiële partner Orange gebruikt hun technische knowhow om het nieuws van het resort te laten schitteren. Via een augmented reality-app nodigt Orange iedereen uit om Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel te ontdekken door “Hunt for the Lost Artifact” te spelen en in het universum van het hotel te duiken!

Deze meeslepende game is een unieke kans voor onze toekomstige gasten om het hotel op een unieke en exclusieve manier te ontdekken!

Download nu deze speciale app en geniet van een exclusieve mobiele ervaring vol wendingen en actie met Marvel Super Heroes. Aan het einde van je avontuur kun je ook deelnemen aan een wedstrijd om te proberen buitengewone geschenken te winnen!

Deze ervaring, beheerd door het Partnerships and Synergies-team, samen met de steun van het Corporate Alliances and Partnerships-team, is het resultaat van een proces dat meer dan 10 maanden heeft geduurd.

Van de eerste creatieve ideeën tot de samenwerking met Marvel en Walt Disney Imagineering – om nog maar te zwijgen van de technologische ontwikkeling – vele teams hebben bijgedragen aan het succes van deze App.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Chinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianJapaneseSpanish
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com