Eerste blik op Frozen land voor Parijs en Hong Kong

Eerste blik op Frozen land voor Parijs & Hong Kong

Voor de mensen die reeds Disney+ als kunnen bekijken is het iedere week uitkijken naar een nieuwe aflevering van de Imagineering Story, een pareltje van een documentaire waarbij we een kijkje krijgen in het hart van één van de belangrijkste afdelingen van The Walt Disney Company.


Het is ook iedere week uitkijken als we tijdens deze afleveringen een glimp kunnen opvangen van toekomstige projecten voor één van de talrijke Disney Parken wereldwijd. Tijdens één van die afleveringen kwam een maquette voorbij voor het nieuwe Frozen gedeelte voor Hong Kong Disneyland. Deze Frozen uitbreiding komt ook naar het Walt Disney Studios Park in Disneyland Parijs, het zal geen exacte kopie worden want in Hong Kong Disneyland gaan ze ook een Frozen achtbaan krijgen, voorlopig werd dit nog voor Disneyland Paris niet aangekondigd.


Maar deze maquette voor Hong Kong Disneyland toont toch ook al een beetje hoe het er zal uitzien in Disneyland Paris. Het is nog een hele tijd wachten vooraleer we dit in Disneyland Parijs zal zien, momenteel is de bouw bezig van het nieuwe Marvel gedeelte “Avengers Campus”. Het aangekondigde Frozen & Star Wars gedeelte zal pas daarna gebouwd worden en dat zal nog jaren duren.


PixieDust.be Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com