France tightens measures, health pass needed for public places

De Franse president heeft zonet verstrengingen aangekondigd tegen de verspreiding van de Delta variant van het Corona virus.

Vanaf 21 juli 2021 is het daarom verplicht een een gezondheidspas of een gelijkaardig Corona certificaat te hebben met bewijs van volledige vaccinatie of bewijs van genezing van het virus. We wachten nog op een officieel statement van Disneyland Paris, maar het is duidelijk dat je Disneyland Paris niet meer zal kunnen bezoeken zonder. De verplichting geldt voor alle personen boven de 12 jaar.

Voor buitenlandse bezoekers veranderd er weinig want zo’n document had je reeds nodig om naar Frankrijk te reizen, het is eerder voor de Fransen zelf dat dit een impact zal hebben. Het is geen slechte zaak en zal een bezoek aan Disneyland Paris nog veiliger maken want meer en meer mensen beginnen de regels niet meer te volgen. Er wordt geen afstand meer gehouden in de parken, in wachtrijen houden de mensen geen rekening meer met de stickers, mondmaskers worden niet meer correct gedragen en in Disney Village zien we ‘vrolijkheid’ van gasten en Cast Members die doet denken aan de tijd voor de pandemie.

PixieDust.be

🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com