?? Free breakfast at Disney Hotels for Annual Passholders / ?? Gratis ontbijt in Disney Hotels voor Jaarpassen

?? This summer, for any room booked at Disney’s Hotel New York or Disney’s Hotel Cheyenne, breakfast in your hotel is offered! The usual Annual Pass discounts will apply, depending on the arrival date and inventory of rooms available at the time of booking.


The perfect opportunity to enjoy Disney’s Hotel New York one last time or the brand new rooms at Disney’s Hotel Cheyenne!


• Exclusive sale for Infinity Annual Pass, Magic Plus and Magic Flex members. Reservations from June 29 to July 6, 2018 included. • Valid for arrivals from July 8 to 22, and from July 27 to August 19, 2018. • Reservations and full conditions of the offer available via the dedicated line Annual Pass at 01.60.30.60.69


Note that the “free” breakfast now used as a “offer”, is just what we had included in the price for the last 24 years. Prices for these special rooms for Annual Passes are also not know and are depending on the demand for rooms at the moment you want to go. So in other words, they can ask whatever they want for a room. Maybe that’s the reason why there is still no online service available to book a room with a Annual Pass…and this in 2018 !?? Deze zomer wordt voor elke kamer die is gereserveerd in Disney’s Hotel New York of Disney’s Hotel Cheyenne, ontbijt in uw hotel aangeboden! De gebruikelijke jaarpaskortingen zijn van toepassing, afhankelijk van de aankomstdatum en de inventaris van de kamers die beschikbaar zijn op het moment van reserveren.


De perfecte gelegenheid om nog een laatste keer te genieten van Disney’s Hotel New York of de gloednieuwe kamers in Disney’s Hotel Cheyenne!


• Exclusieve verkoop voor leden van Infinity Annual Pass, Magic Plus en Magic Flex. Reserveringen van 29 juni tot 6 juli 2018 inbegrepen. • Geldig voor aankomsten van 8 tot 22 juli en van 27 juli tot 19 augustus 2018. • Reserveringen en volledige voorwaarden van de aanbieding beschikbaar via de speciale lijn Jaarkaart 01.60.30.60.69


Merk op dat het “gratis” ontbijt dat nu als “aanbod” wordt gebruikt, precies is wat de afgelopen 24 jaar in de prijs was inbegrepen. Prijzen voor deze speciale kamers voor jaarpassen zijn ook niet bekend en zijn afhankelijk van de vraag naar kamers op het moment dat u wilt gaan. Met andere woorden, ze kunnen alles vragen wat ze willen voor een kamer. Misschien is dit een reden waarom je een kamer voor Jaarpashouders nog altijd niet online kan bestellen en dat in 2018.


 4 thoughts on “?? Free breakfast at Disney Hotels for Annual Passholders / ?? Gratis ontbijt in Disney Hotels voor Jaarpassen

 1. Je zegt dat ze alles kunnen vragen wat ze willen voor een kamer. Dat klopt niet helemaal. De gebruikelijke kortingen van jaarpaspoorten zijn geldig op de basisprijs van de kamers, waarop ook arrangementen zijn gebaseerd. De prijzen voor jaarpaspoorthouders zijn dus gebaseerd op de basisprijzen die op hun beurt gebaseerd zijn op de arrangementsprijzen die gepubliceerd zijn. Stellen dat de prijs zomaar wat zou kunnen zijn klopt dus niet!

  Een Infinity-houder zou voor een standaardkamer in cheyenne gedurende deze aanbieding €198 per nacht betalen in de eerste inventaris en €257 in de tweede inventaris. Behalve voor aankomsten van 1 augustus t.e.m. 16 augustus (hoogseizoen), dan zal de kamerprijs per nacht €212 resp. €276 zijn.

  Voor Hotel New York zijn de prijzen voor een standaardkamer: €273 resp. €355 of €310 resp. €403 in het hoogseizoen.
  Uiteraard is dat exclusief toeristenbelasting.

  De Magic Plus en Magic Flex prijs is voor de eerste inventaris 20% hoger dan voor Infinity en voor de 2de inventaris iets meer dan 15%.

  Deze kortingen zijn ook duidelijk vermeld bij de informatie over jaarpassen op de officiële website. Waar, toegegeven, meer onduidelijkheid over bestaat zijn de huidige prijzen (inclusief korting) voor bezoekers die geen jaarpaspoort hebben maar wel een losse kamer willen boeken.

 2. Enkele jaren geleden hebben wij twee keer gebeld “op dezelfde dag” voor een kamer in Sequoia Lodge met jaarpaskorting in de periode november. Toen hebben we twee keer een andere prijs gekregen. Als je “meestal” bekijkt wat ze vragen voor arrangementen en je trekt er de tickets die zijn inbegrepen af dan heb je “een kamerprijs”, eigenlijk is het van die kamerprijs dat jaarpashouders dan de korting zou moeten krijgen die men beloofd, helaas heb ik het altijd al anders gezien. Dus eigenlijk zijn de kortingen die men heeft voor kamers voor jaarpashouders in vergelijking met de inbegrepen kamerprijs in een arrangement niet juist. En da’s al meer dan 15 jaar zo, helaas. Ik opteer voor een systeem zoals in Disney World waar je eerst je kamer moet reserveren en dan pas de tickets moet toevoegen als je er nodig hebt, dan betaald iedereen hetzelfde voor de kamer en als ze daar dan korting op willen geven is het tenminste een korting op een “juiste prijs”.

 3. Ik heb even een voorbeeld genomen voor 5 & 6 juli. Dat valt tijdens die “promo” periode voor Jaarpassen. Een arrangement voor 2 dagen in Disney’s Hotel Cheyenne voor gewone gasten waar tickets voor 2 dagen voor 1 persoon zijn inbegrepen is € 383,24 als je daarvan de tickets aftrekt (2 dagen ticket = 150 euro online prijs). Dus zonder tickets is dat 233,24 euro. En jij spreekt dus over bijna 200 euro per nacht, da’s amper 35 euro korting en dat voor Infinity, dat is mijn ogen niet de grote korting dat ze beloven voor Infinity. Maar ik zie dat ze geen percentages meer tonen bij de voordelen van Infinity, maar nu bij Disney Hotels zetten vanaf 107 euro, dus ze hebben alle vrijheid om te vragen wat ze willen. Gewoon vraag en aanbod !

 4. Ja, ik heb ook al eens verschillende prijzen gekregen. Dat ligt dan meestal niet aan het systeem maar aan een foutje van de Cast Member. Ik check altijd eerst de prijzen die ik verwacht te krijgen om na te gaan of de Cast Member aan de andere kant van de lijn geen fout maakt. Dat was toen dus het geval, de Cast Member in kwestie gaf mij de prijs voor Sequoia Lodge terwijl ik hotel Cheyenne gevraagd had.

  Je redeneerfout zit ‘m in het feit dat je het verschil tussen de arrangementsprijs en de ticketprijs als de kamerprijs beschouwt. Echter om gasten aan te moedigen arrangementen te boeken krijgen arrangementsboekers korting op de kamerprijs nog voor de aanbiedingskorting wordt toegepast.

  Je mag enkele jaren geleden ook niet vergelijken met nu. De regels rond prijzen en kortingen veranderen zo nu en dan door de jaren heen. Zo zijn t.o.v. twee jaar geleden de prijzen voor kamers duurder geworden maar de korting voor arrangementen iets hoger waardoor je voor een losse kamer nu in verhouding iets meer betaald.

  Je voorbeeld klopt trouwens niet helemaal. De promo periode zoals hierboven beschreven (dus met ontbijt inbegrepen) is geldig vanaf 8 juli. 5 juli valt dus buiten de boot. De prijs die jij noemt is voor een Dakota Kamer, een standaard kamer zou €368,24 zijn. Verander je op de Disney website de datum in 8 & 9 juli (om overeen te komen met mijn voorbeeld) dan kom je op €410,24. Om te beginnen moet je hier de boekingskosten van €29 aftrekken (want die betaal je als jaarpashouder niet) en de toeristenbelasting van €0,99 (want daarop is de jaarpaspoortkorting niet geldig). De eigenlijke prijs van het arrangement is dus €380,25. Merk op dat er een korting is toegekend van 25% volgens de huidige aanbieding. De oorspronkelijke prijs voor het arrangement moet dus €507 geweest zijn. De dagtickets moeten hier nog van worden afgetrokken. Aangezien de prijzen voor arrangementen van deze zomer zijn vastgesteld toen de ticketprijs voor 2 dagen nog €147 bedroeg is de arrangementsprijs voor deze kamer €360. De korting die ze geven aan arrangementen op de kamerprijs is 10% van de arrangementsprijs (dus niet van de basisprijs, in feite krijgen ze dus 9,09…% korting), de basisprijs voor een standaardkamer in cheyenne is dus €396. Aangezien infinityhouders in de eerste inventaris nog steeds 50% korting krijgen is de Infinityprijs voor deze kamer dus €198.

  Het klopt dat om verwarring te vermijden deze percentages tegenwoordig worden vervangen door de ‘vanaf’prijs. Maar ze komen op hetzelfde neer. De basisprijs voor de goedkoopste kamers op de goedkoopste aankomstdatum binnen de geldigheidsduur van de huidige abonnementsvoorwaarden is €215. Trek daar 50% af en dat is dus vanaf €107. In de winter wanneer het extra voordeelseizoen erbij komt kijken zal je zien dat die vanaf €107 veranderd in vanaf €55 omdat dan de basisprijs op de goedkoopste aankomstdagen voor Santa Fe €110 is.

  Ik kan quasi altijd de prijs die ik met mijn jaarpaspoort voor een kamer ga krijgen voorspellen. De zeldzame keren dat ik het fout had was dat te wijten aan een rekenfoutje van mij, een foutje van de Cast Member of een afrondingsfoutje. Als het een kwestie van vraag & aanbod zou zijn en als ze zouden kunnen vragen wat ze willen zou ik dus eerder zelden mijn kamerprijs kunnen voorspellen 😉

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com