Frontierland volgende week bijna volledig gesloten

Wie volgende week Disneyland Paris bezoekt zal verbaasd opkijken als men richting Frontierland gaat in het Disneyland Park. Het land van het Wilde Westen zal zo goed als bijna volledig gesloten zijn. Behalve de Riverboat, die ook maar tot 17u open is, is er geen enkele andere attractie geopend in dit land. Er zijn ook geen shows of andere entertainment en ook de restaurants zijn niet allemaal geopend.


Phantom Manor is zoals gekend nog gesloten tot in oktober, het gebied achteraan met de Chaparral Stage is ontoegankelijk door de afbraak van het theater waardoor ook de Frontierland Depot voor de Disneyland Railroad gesloten is. Daarbij is ook nog één van de beste counter service restaurants Cowboy Cookout Barbecue al maanden dicht. Ook de speeltuin Pocahontas Indian Village is al maanden gesloten wegens een renovatie waar maar niet aan verder wordt gewerkt.


Je kan dus best zeggen dat er een  volledige week niets te beleven valt in Frontierland. Het is alweer een moeilijke periode voor dit deel van het Disneyland Park, na de lange renovatie van Big Thunder Mountain en nu Phantom Manor & het Chaparral theater. Het zou leuk zijn om Frontierland ooit nog eens volledig operationeel te zien zonder werken of schuttingen.


Bij zo’n periodes is het zeer duidelijk dat bepaalde landen in het Disneyland Park, met name Adventureland & Frontierland te weinig attracties hebben waardoor een land bijna volledig verlaten is als er 1 of 2 attractie in renovatie of onderhoud zijn.One thought on “Frontierland volgende week bijna volledig gesloten

  1. Wow dat is wel echt serieus als zelfs Cowboy Cookout Barbeque al zo lang gesloten is??????

    Is er al iets bekend wanneer één van de beste zoniet het beste counter restaurant terug opengaat of is dat een utopie daar achter te vragen ??
    Eigenlijk wel een klein beetje een schande dat dit zo moet gaan.

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com