Gasten klimmen op auto Annette’s Diner


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Foto: alex__dlp (Twitter)

Deze zomer zijn er al heel wat beelden opgedoken op internet van gasten die in de Disney Parken op decoratieve elementen zitten of die bijna letterlijk in de bomen kruipen om avonds’s te kunnen kijken naar de 30ste verjaardag show Disney D-Light en Disney Illuminations, maar nu verschijnen er beelden op internet vanuit Disney Village.

Deze keer was het iconische voertijd aan de ingang van Annette’s Diner het slachtoffer met een hele groep gasten die op de motorkap van de auto gingen staan en zitten, alex__dlp stuurde een foto door naar het twitter account DLP GUESTS SHOW waar een compilatie gemaakt word over de problematiek van sommige bezoekers hun gedrag en soms ook eens van grappige momenten.

Nog niet lang geleden krijg de iconische auto van Annette’s Diner uit Disney Village een grote opknapbeurt, Disney deelde toen deze foto met ons.

Annette's Diner

🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com