Geen Dole Whip maar Pineapple Whip in Disneyland Paris

Enkele maanden geleden werd er op verschillende fansites & media aangekondigd dat de bekende “Dole Whip” naar Disneyland Paris ging komen. Het bekende ijsje is immens populair in de Amerikaanse Disney parken. En ook vele Europeanen die de Atlantische Oceaan oversteken hebben “een Dole Whip eten” zeker op hun to-do-lijst staan.


Na enkele weken vertraging is het dan eindelijk zover. Maar er is verwarring onstaan, want op de menukaart in Disneyland Paris staat er niet “Dole Whip” maar “Pineapple Whip”. Is het dan toch niet de lekkernij waar iedereen zat op te wachten? Of is het gewoon een andere naam om het duidelijker te maken aan de Europese bezoekers waarover het precies gaat.


Welke van de twee het ook is, het ziet er zeer lekker en verfrissend uit. Ik zal het zeker eens proberen tijdens één van mijn volgende Disneyland Paris bezoekjes.


En de prijs valt zeer goed mee als het mij vraagt. Disneyland Paris krijgt daarvoor al zijn punten van mij voor de introductie van die nieuwe ijsje die alleen in Adventureland te verkrijgen is en ook perfect past in deze omgeving.One thought on “Geen Dole Whip maar Pineapple Whip in Disneyland Paris

  1. Dole is het fruitmerk van de ananassen die ze in Amerika gebruiken. Wellicht gebruiken ze in Parijs een ander merk en mag het om die reden geen dolewhip heten. Ik ga ‘m in elk geval uitproberen!

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com