Geen Kerst voor het Walt Disney Studios Park in 2O22


Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Vandaag heeft Disneyland Paris laten weten wat ze in petto heeft voor het aankomende Halloween en Kerstseizoen. En ook al zegt Disneyland Paris “the Magic of Christmas will be Even Stronger”, het is helemaal niet waar.

Het is natuurlijk leuk dat de kerstparade terug komt en ook de show “Let’s Sing Christmas”, maar vergeet niet wat we vroeger hadden. “Mickey’s Christmas Big Band” die er dit jaar niet meer is en er werd ook geen opvolger aangekondigd. Enkele jaren terug hadden we ook een kleine show met Donald en Olaf in het Studio Theater, maar ook voor hier werd niets aangekondigd. Disneyland Paris weigert blijkbaar het theater als een theater te gebruiken. Ik snap niet dat je telkens met “uitverkochte” parken zit en toch nog niet je volledige beschikbare capaciteit van het parken gebruikt.

PixieDust.be
Geen Mickey’s Christmas Big Band en nieuwe show tijdens het kerstseizoen in het Walt Disney Studios Park.

En we hadden nog meer in het Walt Disney Studios Park voor kerst, op de Production Courtyard hadden we twee jaar lang de Mickey90 show tijdens kerst en ook vorig jaar was er een kleine show te zien. En natuurlijk kunnen we onmogelijk “Goofy’s Incredible Christmas” op de Tower of Terror vergeten. Dit jaar krijgt het Walt Disney Studios Park helemaal geen kerst, behalve misschien wat kleine decoraties en de zoveelste terugkeer van het foodfestival “L’Hiver Gourmand”, iets wat er tegenwoordig bijna het hele jaar blijft staan.

Walt Disney Studios Park
Studio Theater zal opnieuw niet als theater gebruikt worden.

“Dreams of Christmas” keert wel terug, eindelijk zou ik zeggen. Het was een totale verkeerde beslissing om een show dat ze al hebben niet te gebruiken tijdens het kerstseizoen. Maar aangezien “Dreams of Christmas” uiteraard “Disney Illuminations” vervangt is het niet iets extra. Daarom klopt het niet met wat Disneyland Paris zegt “the Magic of Christmas will be Even Stronger”.


Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com