Geen rust voor de Piraten

Geen rust voor de Piraten

De teams in Disneyland Parijs zijn bezig met het voorbereiden van Pirates of the Caribbean. De attractie is op 24 juli opnieuw geopend en wordt gerenoveerd, evenals alle gebieden rondom. Deze uitzonderlijke facelift is de kernsteen van het EEP (Experience Enhancement Programme) dat in 2015 in onze themaparken begon.

Pirates of the Caribbean is sinds 1992 een van de iconische attracties in Disneyland Parijs. Het verhaal dateert uit de jaren 60, want dit was de laatste attractie die Walt Disney zelf onder de loep nam voor Disneyland in Californië. Teams hier in Disneyland Parijs hebben sinds januari 2017 heel bijzondere aandacht gegeven om het een nieuwe jeugd te bieden.

PixieDust.be

Een ontmoedigende site

De renovatie van de buitenkant van de attractie vereist het schilderen van de 3 000 m² gevels, het renoveren van de grond, nu bedekt met onregelmatige maar realistische bestrating, en zelfs het toevoegen van een nieuwe parkeerplaats voor kinderwagens. Alle elementen in beton en hout zijn gemanicuurd om de decors hun originele glorie te geven. Maar het was niet altijd een makkelijke taak. Zoals de artistieke directeur Beth Clapperton verklaart: “Het plaatsen van de stellingen langs de muren van het gebouw, op rotsen, langs balken, en de dorpshuizen was een even grote uitdaging als toen bij de renovatie van ‘La Cabane des Robinson’.

Alle verlichting werd gewijzigd, binnen en buiten de attractie, Led-lampen vervangen de oude, zoals eerder gedaan werd bij ‘It’s A Small World’ of ‘Big Thunder Mountain’. Deze lampen zijn betrouwbaarder en hebben minder invloed op het milieu. Het geluidssysteem werd verbeterd en de soundtrack werd remixed om een ​​eersteklas geluidservaring te waarborgen. Atencio en Buddy Baker die de tijdloze thema’s ontwierpen. Videoprojectors hebben de vorige pani-projectoren vervangen voor verbeterde visuele effecten, terwijl de teams van Central Shop de duizenden accessoires in de wachtlijn en in de attractie veranderd of gerenoveerd hebben. Zou je geloven dat de schat in de laatste scène bestaat uit 30.000 goudstukken, allemaal handmatig gelijmd?

Nieuwe ervaringen

Wanneer het opnieuw wordt geopend, biedt Pirates of the Caribbean haar gasten nieuwe verrassingen aan. Het Blue Lagoon restaurant wordt Captain Jack’s – Restaurant des Pirates. Het menu is volledig veranderd dankzij het creatieve talent van het Food & Beverages team in Disneyland Parijs. De sfeer zal herkenbaar zijn voor onze gasten, maar ze zullen verrast worden door nieuwe accessoires en verwijzingen naar de saga van Pirates of the Caribbean. Deze authentieke piraten taverne behoort tot Jack Sparrow zelf. Er wordt gezegd dat hij het gewonnen heeft in een weddenschap tegen Angelica Teach!

Gasten zullen zelfs de beroemde Captain ‘voor het eerst zien in de attractie, via de meest recente generatie Audio-Animatronics. Andere mythische karakters uit het universum van Pirates of the Caribbean, zoals Hector Barbossa of Davy Jones, zullen door speciale effecten verschijnen. Deze attractie, een van de meest innovatieve sinds 1967, bevat veel andere verrassingen voor iedereen!

PixieDust.be

One thought on “Geen rust voor de Piraten

  1. Atencio (X) en Buddy Baker zijn geen ontwerpers, het zijn de componisten van de thema muziek….

Comments are closed.

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com