Geen Tiramisu meer bij Signature Bella Notte menu


Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Enkele jaren terug werden in veel fastfood restaurant “Signature menu’s” toegevoegd zodat er een nieuwe duurder optie zou zijn waaruit de gasten kunnen kiezen. Een signature menu is een menu die gethematiseerd is naar de het restaurant waar het verkocht wordt. Bij Bella Notte was de bekende spaghetti met grote ballen gehakt die je onmiddellijk doet denken aan de beroemde scène uit de Disney klassieker Lady and the Tramp. Aangezien het restaurant een Italiaans thema heeft werd er ook als dessert een lekkere Tiramisu gegeven.

Maar aan die populaire Signature menu komt nu een einde, de pasta is er nog altijd voor dezelfde prijs als voorheen maar de Tiramisu krijg er niet meer bij. Wil je wel nog blijven genieten van de Tiramisu bij je signature menu dan moet je die er nu apart bij bestellen voor 4€ wat er voor zorgt dat dezelfde signature menu nu 21€ kost in plaats van 17€.

PixieDust.be

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com