Geen veranderingen voor de Tower of Terror in Parijs?

Een nieuw gerucht werd gelanceerd op internet door disneygoff over de Tower of Terror. Deze top attractie in het Walt Disney Studios Park zou na de zomer gaan sluiten om te worden veranderd naar Guardians of the Galaxy – Mission: Breakout! ( MEER INFO > ) net zoals dit ook in Disneyland California werd gedaan.

Maar nu blijkt er een nieuw gerucht die zegt dat dit niet meer zal gebeuren, dat dit project werd geschrapt waardoor de Disney Imagineers zich gaan concentreren op een nieuwe attractie voor het Walt Disney Studios Parks in plaats van het veranderen van een bestaande attractie.

Toch zou de Tower of Terror zoals we die nu kennen niet helemaal blijven in zijn originele vorm, het thema zou licht gewijzigd worden zodat het thema van “Twilight Zone”, die geen eigendom is van Disney maar van CBS, zou worden verwijderd. Het contract van Disney met CBS over het gebruik van dit thema verloopt binnenkort en een hernieuwing zou te duur zijn.

De geplande sluiting van Tower of Terror in Disneyland Paris zou wel nog blijven en gebruikt worden voor de invoering van het nieuwe thema en een complete renovatie van het attractie. Het nieuwe thema voor de Tower of Terror zou niet alleen ontwikkeld worden voor Disneyland Paris maar zou ook toegevoegd worden aan de Tower of Terror in Walt Disney World waar de attractie in Disney’s Hollywood Studios te vinden is, hier mogen ze immers geen Marvel gebruiken zoals in California omdat de rechten bij Universal liggen.

De veranderingen van de Tower of Terror in een Guardians of the Galaxy attractie was nooit officieel bevestigd door Disneyland Paris en werd gepubliceerd door bepaalde Disney Fan accounts.

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com