Geen wachtlijst voor Disneyland Paris Jaarpashouders weekends vanaf 26 november 2022


Translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Een raar gegeven op de kalender van de Jaarpassen om een parkreservatie te maken. Disneyland Paris houd zich altijd sterk met het verdedigen van het reservatiesysteem, alsook sommige fans, die blijven beweren dat er wel plaats zal vrijkomen. Zo heeft Disneyland Paris enkele maanden terug een nieuw systeem ontwikkeld waardoor je op een dag dat het park als ‘volzet’ staat voor jaarpassen je automatisch op een wachtlijst komt. Als er dan mensen zijn die hun reservatie voor die dag annuleren dan krijgen er gasten vanop de wachtlijst de bevestiging dat ze het park in kunnen.


Maar als je naar de kalender kijkt vanaf 26 november 2022, zie je dat bijna alle weekends gewoon als “niet beschikbaar” staan aangeduid zonder optie om je op de wachtlijst te zetten. Op die manier worden alle jaarpassen gewoon geblokkeerd waardoor “de kans om 365 dagen binnen te kunnen” met een Infinity Jaarpas ook helemaal verdwenen is. De 365 dagen toegang met een Infinity waren in de praktijk al zo goed als verdwenen, nu is ook “de kans op 365 toegang” verdwenen.


Benieuwd als er last minute nog iemand op de knopjes zal drukken op de kantoren van Disneyland Paris zodat jaarpassen die ook betaald hebben toch de kans krijgen naar Disneyland Paris te gaan. Volgens Amerikaanse vrienden is Disneyland Paris het slechtste Resort met betrekking tot het reservatiesysteem en zijn er minder moeilijkheden in Disneyland (waarvoor het systeem oorspronkelijk ontwikkeld is) en Walt Disney World waar ze uiteraard meer parken hebben en er altijd wel enkele parken beschikbaar zijn.One thought on “Geen wachtlijst voor Disneyland Paris Jaarpashouders weekends vanaf 26 november 2022

  1. Wij hebben een infinity jaar pas en reserveringen voor 26 en 27 november. Dat deze data geblokkeerd zijn voor infinity is dus niet correct. Vermoedelijk zijn de reserveringen gewoon volzet. Mogelijk worden er nog reserveringen geannuleerd, dus in de gaten blijven houden is de boodschap. Al is de kans natuurlijk kleiner als ook de wachtlijst al volzet is om ook nog aan de beurt te komen. maar wie ni waagt, ni wint.

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com