Goedkoopste menu verdwenen in Disneyland Paris counter service restaurants


Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Een grote golf van veranderingen en prijsverhogingen waait door de restaurants van Disneyland Paris momenteel. En er kan wel degelijk van een grote golf gesproken worden, sommige buffetten zien een prijsverhoging van maar liefst 7 euro per persoon. Bij fastfood restaurants in de parken zien we dat ze de prijsstijgingen verborgen proberen te houden door dezelfde prijs aan te houden maar het inbegrepen dessert te schrappen.

En dat is niet alles, aangezien we nu alle menu’s bij alle restaurants aan het bekijken zijn zien we nog meer opmerkelijke wijzingen. Bij de verschillende Counter Service restaurants in de Disney Parken had je vroeger de mogelijkheid om te kiezen tussen menu 1, 2, 3 of 4. Bij menu 1 betaalde je 14 euro, deze menu van 14 euro is nu verdwenen en samengevoegd met menu 2 voor 15 euro en zo de nieuwe menu 1 geworden.

PixieDust.be

Een voorbeeld bij restaurant “Au Chalet de la Marionnette” in Fantasyland:

  • Menu 1 was vroeger een braadworst met frieten en een frisdrank voor 14 euro
  • Vanaf vandaag is de oude menu 1 verdwenen, maar bestaat de nieuwe menu 1 nu ofwel uit diezelfde braadworst of de kip die voorheen menu 2 was voor 15 euro.

Ook bij andere restaurants hebben we deze wijziging gezien, waar het aanbod van menu 1 en menu 2 samen werden gevoegd en waarbij de gasten nu zelf moeten kiezen wat ze bij menu 1 willen. En dat is tergelijkertijd dat ook alle desserts bij de menu’s zijn verdwenen.

PixieDust.be
Voorbeeld: Bella Notte restaurant
PixieDust.be

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com