Afscheid van de ijsschaatsbaan en Manhatten plattegrond bij Hotel New York

Sinds begin April is men begonnen met het verwijderen van de bekende ijspiste bij Disney’s Hotel New York. Het was al jaren dat deze ijspiste niet meer werd gebruikt.


De jaren dat die wel nog als ijspiste dienst deed was zonder echt ijs maar met platen in kunststof waarop geschaatst kon worden, wat natuurlijk de charme van het ijsschaatsen niet ten goede kwam.Daardoor verminderde de populariteit van het ijsschaatsen bij Disney’s Hotel New York iedere jaar meer en meer waardoor het hele concept een stukje nostalgie werd.


Het grootste kunstwerk lag trouwens onder het ijs. Oorspronkelijk kon je tijdens de zomermaanden, wanneer je natuurlijk niet kon schaatsen, er een grote plattegrond van Manhattan zien die anders onder het ijs verborgen was. Als je oude foto’s bekijkt kan je opmerken dat ook de Twin Towers van het World Trade Center er nog op te zien zijn, misschien daardoor dat de plattegrond jaren verborgen bleef.


Nu kunnen we zien op foto’s gedeeld door Panoramagique dat de volledige plattegrond van Manhattan volledig verwijderd werd. Hier zal voor het vernieuwde “Disney’s Hotel New York – Art of Marvel” een tuin worden aangelegd.

PixieDust.be


PixieDust.be


PixieDust.be


PixieDust.be


PixieDust.be
The new Garden replacing the Ice rink / De nieuwe tuin te vervanging van de ijspiste


Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com