Groot stuk van de It’s A Small World facade is klaar na renovatie


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Bij It’s A Small World gaat de renovatie verder, grote delen van het doek dat aan de stellingen werden bevestigd wordt momenteel verwijderd waardoor grote delen van de facade opnieuw zichtbaar worden. Het is duidelijk te zien dat deze stukken volledig klaar en herschilderd zijn en dat de kleuren opnieuw zeer helder zijn. Maar het grootste werk bevind zich binnen in het gebouw waarbij het asbest die vroeger als isolatie materiaal werd gebruikt verwijderd zou worden. Iets wat trouwens ook bij Phantom Manor is gebeurd waardoor de renovatie zo lang heeft geduurd. Daarom is er voorlopig ook nog geen openingsdatum bekend ondanks dat het buitenkant laat uitschijnen dat de renovatiewerken bijna voorbij zijn.

Nog zeker tot eind November staat er geen heropening van de attractie op de planning. Of ze eventueel de attractie toch willen heropenen in de maand december of tijdens de drukke kerstvakantie is nog niet bekend, maar het zou in ieder geval welkom zijn aangezien de attractie een grote capaciteit heeft.

Bekijk onze kalender met gesloten attracties (inclusief It’s A Small World) en renovaties >>


 It's A Small World

🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com