Grootschalige werken aan parking Disneyland Paris

Translate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗Sinds 2020 is Disneyland Paris bezig met één van Europa’s grootste zonnepanelenproject op de bezoekersparking van de Disney Parken en Disney Village als onderdeel van een voortdurende inzet voor milieubeheer. Dit project biedt ook extra verbeteringen voor de gasten, waaronder schaduw en beschutting tegen directe zonlicht, regen of sneeuw.


De zonne-energiecentrale in Disneyland Paris is in samenwerking met het Franse bedrijf Urbasolar via een co-investering en zal 17 hectare zonneluifels omvatten, met gebruik van 67.500 zonnepanelen voor een productie van 31 gigawattuur per jaar (GWh / jaar ), dit project zal bijdragen aan de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen in Val d’Europe.


Parking Disneyland Paris

Naast het zonnepanelenproject krijgt ook de rest van de bezoekersparking een opknapbeurt, zoals de tenten onder de loopbanden. Momenteel zijn ze ook bezig met het verwijderen van decoratieve elementen voor renovatie en het installeren van nieuwe tenten onder het overdekte wandelpad. Aan de rolbanden die meer buiten gebruik zijn dan werken zijn er momenteel geen onderhoudswerkzaamheden aan de gang, de loopbanden op de bezoekersparking werden vroeger onderhouden door het bedrijf Kone.


Nog opmerkelijk is dat Disney ook bezig is met het aanpassen van de kleuren op de parking.Grootschalige werken aan parking Disneyland ParisGeef een reactie

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com