Halloween 2022: Meet & greet Devil Donald niet elke dag beschikbaar


Translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Het Halloween 2022 seizoen is opnieuw begonnen in Disneyland Paris! Tijdens het Disney Halloween Festival kun je op de foto gaan met verschillende Disney figuren die verkleed zijn voor het seizoen. Ook kun je bij The Royal Castle Stage terecht voor een foto met één van je favoriete Disney Villains.


Ook zullen er onaangekondigde ontmoetingen plaatsvinden zoals Goofy in zijn skeleton outfit nabij Cowboy Cookout in Frontierland. Goofy verschijnt meestal op hetzelfde moment wanneer Minnie (& Mickey) gasten ontmoeten in dezelfde omgeving in hun Mariachi outfits. Maar aangezien Goofy’s meet & greet onaangekondigde is de kans groot dat hij niet elke dag zal verschijnen.


Donald Duck zal tijdens het Halloween seizoen ook gasten ontmoeten in zijn duivelse outfit, maar helaas niet tijdens het hele halloween seizoen. Donald zal enkel gasten ontmoeten aan the boarding house nabij City Hall wanneer het Disneyland Park geopend is tot 22 uur, deze meet & greet zal dus enkel kunnen plaatsvinden in het weekend (zaterdag) en tijdens de schoolvakanties.PixieDust.be


Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com