Halloween & Christmas Season returns to Disneyland Paris

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Wat is een betere plek dan Disneyland® Paris om samen het einde van het jaar te vieren? Nu meer dan ooit moeten we allemaal dromen, en wat is een betere manier dan met een betoverend programma vol verrassingen voor de feestdagen, inclusief de terugkeer van exclusieve Halloween-avond en oudejaarsfeesten!


 
Disney’s Halloween Festival, October 1 to November 7, 2021

Disney’s Halloween Festival belooft geweldig plezier wanneer het op 1 oktober terugkeert. Disneyland Park zal worden uitgedost in een seizoensdecor om gasten te vermaken met een unieke Halloween-sfeer, waaronder pompoenen, kleurrijke herfstslingers en vriendelijke geesten.
Disneyland Park en Walt Disney Studios Park zullen vol zitten met Disney-schurken zoals Maleficent, Captain Hook, Jafar en Cruella, evenals Disney-personages gekleed in hun meest ondeugende Halloween-kostuums.
Dit is de perfecte gelegenheid voor gasten om de meest betoverende attracties van het resort te ontdekken – of te herontdekken, of het nu de adembenemende val op The Twilight Zone Tower of Terror is of de mysterieuze reis vol spookachtige geesten in Phantom Manor.
Disney’s Halloween Festival heeft nog veel meer verrassingen in petto!


Dit jaar markeert ook de terugkeer van de iconische Disney’s Halloween Party*! Deze unieke avond in Disneyland Park op 31 oktober zal een selectie van attracties bevatten die laat open zijn, plus vele verrassingen en waanzinnig grappige evenementen verzonnen door Disney Villains… rillingen, spanning en plezier gegarandeerd!


 
 
Disney’s Enchanted Christmas, from November 13, 2021 to January 9, 2022

Gasten kunnen eindelijk samenkomen en het seizoen vieren, terwijl Disneyland Parijs zich vanaf 13 november in de magie van Kerstmis hult! Gasten van alle leeftijden kunnen weer dromen en kerst vieren zoals het hoort. In Disneyland Park zullen duizend lichtjes de prachtige kerstboom opvrolijken en de gasten verwelkomen als ze aankomen, en de verlichting in Main Street, U.S.A. zal hen naar Sleeping Beauty Castle leiden. Het glazuur op de taart? U kunt zelfs af en toe ijzige sneeuwvlokken uit de lucht zien vallen in Main Street, USA!
Voor deze speciale en langverwachte kerst zullen veel iconische Disney-personages zoals Mickey, Minnie, Donald, Goofy en Stitch – zelfs de kerstman zelf – gekleed gaan in hun mooiste vakantiekleding, wat de magie van deze winter in beide Disney-parken versterkt.
Alle feestelijke details voor Disney’s Enchanted Christmas komen binnenkort, met de beloftenverrassingen die je zullen doen dromen!
En tot slot, om de komst van het nieuwe jaar te vieren, biedt Disneyland Parijs de gasten een onvergetelijk oudejaarsfeest, een unieke avondervaring met veel Disney-personages, een selectie van attracties, uitzonderlijke menu’s in restaurants in beide Disney Parken en vele verrassingen voor een dromerige oudejaarsavond.

PixieDust.be


🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com