Hard to find new merchandise at Disneyland Paris

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Het is misschien al opgevallen bij mensen die regelmatig een bezoekje brengen aan Disneyland Paris en die ieder bezoek ook graag eens de winkeltjes bezoeken van het Franse Disney Resort dat er opvallend weinig nieuwe spulletjes bij komen de laatste tijd.

Deze dagen worden de souvenirwinkeltjes in de Disney Parken en Disney Village gevuld met de overstock en met extreem veel dubbele presentaties, waarschijnlijk één van de gevolgen van de langdurige sluiting van Disneyland Paris waarbij veel producten maanden gestockeerd moesten blijven en er geen merchandise verkocht werd.

Tijdens de sluiting van de Disney Parken werden er op verschillende dagen wel producten verkocht in de World of Disney (Disney Village) voor mensen uit de nabije omgeving (en omwonende fans) maar Disneyland Paris heeft ook het massatoerisme nodig om hun merchandise aan kwijt te geraken.

PixieDust.be

Leveringsproblemen zouden ook één van de redenen kunnen zijn van de vertraging van nieuwe merchandise in Disneyland Paris. Wel heeft Disneyland Paris sinds de heropening enkele kleinere collecties kunnen uitbrengen (die al langer voorzien waren) zoals een Pride collectie, Stitch collectie, Disney nuiMOs, Disney Hotel New York: The Art Of Marvel collectie, Disney Snacks collectie en enkele aparte producten.

Het is ook best opvallend dat er geen nieuwe merchandise gekomen is voor nieuwe Disney films zoals Cruella, Jungle Cruise en de populaire Disney Plus original film Luca. Er waren wel enkele producten van Raya en Soul verschenen toen de Disney Parken opnieuw heropenden. De kans is groot dat Disneyland Paris de releases van de Disney/Marvel producties niet meer kon bijhouden door de massa films en series (Wandavision, Loki, Monsters At Work,..) die afgelopen maanden verschenen zijn in de bioscoop en op Disney Plus.

Het is momenteel afwachten welke nieuwe merchandise we kunnen verwachten voor Halloween en Kerst en de toekomstige collectie ter ere van 30 jaar Disneyland Paris.Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com