Hollywood Tower Hotel Special Infinity Event tickets te koop

Op 30 maart organiseert Disneyland Paris voor het eerst een speciale event voor houders van een Disneyland Paris Infinity Jaarpas. Dit event zal gethematiseerd worden naar het thema van de Hollywood Tower Hotel (Tower of Terror) en zal plaatsvinden in het Walt Disney Studios Park.


De tickets voor dit event zijn beperkt en gingen vandaag om 11u in verkoop. Je kon tickets kopen in de Parken bij bv. City Hall of het bureau voor Jaarpassen maar ook telefonische via de special Infinity lijn. Maar via deze laatste weg ging het niet makkelijk, vele fans hebben ontzettend veel moeite moeten doen en veel geduld oefen om antwoord te krijgen aan de telefoon om hun ticket te kunnen bestellen.


Als de opkomst deze morgen in City Hall voor het kopen van zo’n ticket een indicatie is over de populariteit van het Event zou dit best wel eens snel uitverkocht kunnen zijn.


Volgens de geruchten krijgt iedereen die het event zal bijwonen ook een unieke lanyard en pin als souvenir.Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com