Hong Kong Disneyland terug geopend vanaf morgen

Vanwege het uitbreken van het Corona-virus in Hong Kong in de eerste weken van het jaar en later in de rest van de wereld, werd Disneyland Hong Kong tijdelijk gesloten vanaf 26 januari 2020. Maar morgen, na ongeveer 4 maanden, is Hong Kong Disneyland klaar om zijn eerste gasten weer te verwelkomen. Hong Kong Disneyland is het tweede Disney-themapark dat de poorten voor het publiek heropent, enkele weken geleden kon je al een bezoek brengen aan het Disneyland Hotel voor een Disney Characters diner-ervaring, maar het was toen nog te vroeg om het park te openen.

Maar morgen is de dag, Disney-fans kunnen terug naar het kleinste van alle Disney Magic Kingdom-parken, maar met een mooie toekomst voor de boeg met een compleet nieuw kasteel dat bijna klaar is en dat het uiterlijk van het park voor altijd zal veranderen. Maar ook andere nieuwe toevoegingen zijn in aanbouw zoals een compleet nieuw Frozen gebied achter Fantasyland en ook een versie van Avengers Campus.

In Hong Kong Disneyland zelf gelden vergelijkbare maatregelen als we hebben gezien in Shanghai Disneyland en enkele andere parken over de hele wereld om gasten in het park veilig te houden. Lagere capaciteit, sociale afstand in wachtrijen, restaurants, wagentjes en andere voorzieningen in het hele park, en een verhoogde frequentie van schoonmaak en ontsmetting.

Enkele weken geleden ging Shanghai Disneyland als eerste Disney-park terug open. De andere Disney Resorts met hun parken zoals Tokyo Disney Resort, Walt Disney World, Disneyland Paris & Disneyland in California zijn momenteel nog gesloten

Shanghai Disneyland heropent de deuren

 

PixieDust.beTranslate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com