How do you know when the cavalcades are coming in Disneyland Paris?

Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Disneyland Paris is intussen alweer meer dan een maand open en net zoals vorige zomer moeten we het nog doen met minder entertainment en kunnen we nog altijd niet gaan kijken naar de grote parade in de namiddag. Om toch iets van entertainment te bieden heeft Disneyland Paris opnieuw gekozen voor kleine cavalcades gedurende de hele namiddag in zowel het Disneyland Park als in het Walt Disney Studios Park.

Vaak gaat het om slechts 1 wagen die op een vrolijke noot muziek door het park rijdt. Als je fan bent van het entertainment in de Disney Parken kan het best moeilijk zijn om te weten wanneer die cavalcades precies te zien zijn, want een programma met uren is er voorlopig niet om samenscholing van grote groepen te voorkomen. Toch hebben wij enkele tips om te zien wanneer er een cavalcade komt en van waar die komt, is het vanuit Main Street USA richting Fantasyland of is het net andersom.

Sowieso heb je wat tijd nodig om ze allemaal te kunnen zien, zeker in het Walt Disney Studios Park is het belangrijk om even op het Production Courtyard te blijven op een bankje of aan een terrastafeltje en gewoon te wachten. Er begint altijd wel iets ofwel komt Cruella er met haar auto voorbij, beginnen Goofy en Max te dansen op het podium, komt Chef Remy voorbij in zijn auto vol keukenmateriaal of neemt Buzz Lightyear je mee “To Infinity and Beyond”. Kortom hier is het gewoon op Production Courtyard blijven tot je alles hebt gezien, alles komt vaak snel na elkaar.

Dit zijn de verschillende optredens en cavalcades in het Walt Disney Studios Park:

  1. Cruella DeVil in haar Villains wagen
  2. Aladdin in zijn Genie wagen
  3. Chef Remy in zijn Ratatouille wagen
  4. Goofy & Max dansend op de muziek van A Goofy Movie op het podium
  5. Buzz Lightyear op het podium
  6. The Incredibles die gasten komen begroeten op het plein

Het voordeel van het Walt Disney Studios Park is dat het momenteel zo klein is dat je altijd wel ergens iets kan zien. In het Disneyland Park is het een ander verhaal, want in bepaalde landen van het park kan je onmogelijk zien wat er op de paraderoute aan het gebeuren is. Daarom is het belangrijk om hier zoveel mogelijk op Central Plaza voor het Kasteel te wachten. Vanop Central Plaza heb je goed zicht of de cavalcade vanuit Main Street USA of Fantasyland komt. De cavalcades komen vaker voorbij en er zit ongeveer een half uur tussen de verschillende cavalcades.

TIP: Een teken dat er een cavalcade op komst is, is te zien op de daken van de gebouwen in Main Street USA of de gebouwen in Fantasyland zoals het Bella Notte Restaurant want daar komt de show-verlichting naar boven als het tijd is. Op die manier kan je je alvast voorbereiden met je camera of fototoestel.

Dit zijn de verschillende cavalcades in het Disneyland Park:

  1. Main Street auto met Mickey, Minnie & Pluto (niet iedere dag)
  2. De Tricycles met Mickey, Minnie, Pluto (soms ook Jungle figuren) + auto met Stitch
  3. De Cheshire Cat trein met figuren uit Alice in Wonderland
  4. Disney Princesses paradewagen met veel Disney Prinsessen op

TIP: Bepaalde floats kan je in Main Street USA makkelijk zien staan als je naar de grote poort kijkt waar de parade normaal in verdwijnt, wanneer er een cavalcade klaar staat kan het ieder moment beginnen en blijf je best even wachten.

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com