Hunter’s Grill in Disney Sequoia Lodge (Review 2022)


Translate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗Schuif aan tafel in Hunter’s Grill in Disney Sequoia Lodge en proef het smakelijke vlees en andere typische streekgerechten die dit onbeperkte buffet te bieden heeft


🎥 VIDEO:

PixieDust.be

Ontvangst 4/5 :

Een verblijf in Disney Sequoia Lodge is niet compleet zonder een bezoek aan het buffetrestaurant Hunter’s Grill, zeker tijdens de eindejaarsperiode periode is het extra gezellig in het hele hotel door de vele kerstversieringen.


Er was geen lange rij om het restaurant te betreden en kregen al snel een tafel aangewezen door een cast member, de tafel was nog niet opgeruimd maar er werd snel werk van gemaakt dat alles terug proper was. We waren heel blij dat we een tafel kregen deze keer in de hoek van het restaurant en niet al te ver van het buffet, tijdens ons vorige bezoek kregen we een tafel aangewezen in het midden van het restaurant waarbij er telkens andere gasten langs onze tafel moesten passeren in dit drukke buffetrestaurant.


We kregen elk één frisdrank die inbegrepen was in de prijs en een karaf water, beide kregen we snel aan tafel.


Aanbod / Eten : 3,5/5

Het Hunter’s Grill buffet heeft een goede mix van gerechten voor hele familie. Je kunt beginnen met een grote keuze aan verschillende voorgerechten aan saladbar en 2 verschillende soepen, de keuze aan hoofdgerechten vonden we iets minder uitgebreid.


De desserts daarentegen zijn zo uitgebreid dat het onmogelijk is om alles eens te kunnen proberen, zeker als je al veel gegeten hebt vooraleer je aan de desserts bent begonnen. Er waren ook kleine pannenkoeken met verschillende toppings, aardbeiensaus, chocoladesaus en fruit.


Er waren ook veel verschillende extra gerechten speciaal voor het kerstseizoen en tijdens de eindejaarsperiode kunnen gasten ook genieten van raclette op aardappelen, waar er bijna altijd een lange rij staat door de populariteit.Thematisatie & Sfeer : 3/5

We hadden deze keer een betere ervaring in dit restaurant dan de vorige keer aangezien we een tafel hadden in een rustigere hoek van het restaurant. Hoe dichter je bij het buffet zit hoe drukker het restaurant aanvoelt. Tegenover Hunter’s Grill hebben ze nog een restaurant met extra zitplaatsen dat ze wel gebruiken voor het ontbijt maar gesloten blijft tijdens de avond.


De thematisatie en sfeer in het restaurant is vergelijkbaar met de rest van Disney Sequoia Lodge, maar het verliest een klein beetje zijn charme dat het een veel te klein restaurant is voor zo een groot hotel.


Hunter’s Grill

Prijs / Kwaliteit: 3/5

Tijdens ons laatste bezoek aan Hunter’s Grill was de prijs 38 euro voor een volwassen, wat wij ook al redelijk duur vonden. Enkele dagen later besloot Disneyland Paris de prijs te verhogen van 38€ naar 45€, een prijsstijging van 7€. De prijs is nu hetzelfde als het Downtown restaurant in Disney Hotel New York – The Art Of Marvel en Cape Cod in Disney Newport Bay Club, beide 4 sterren sterren hotels. Alle buffetrestaurants nabij Lake Disney hebben door de recente prijsstijging nu dezelfde prijs. Een beetje verder wandelen en je kunt bij Disney Santa Fé ook een groot buffet gaan eten voor 10 euro minder.


Als je verblijft in dit hotel en je hebt een meal plan bijgeboekt bij je verblijf is het zeker eens de moeite om hier te komen eten.


PixieDust.be

Totaalscore Hunter’s Grill : 6,75 / 10

Hunter’s GrillGeef een reactie

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com