Interview met Paul Nichols, Executive Producer Disney Parks Live Entertainment

Een handjevol castleden zorgt voor onze bestemming tijdens de tijdelijke sluiting, sommigen ter plaatse, de meesten werken thuis. Paul is een van die Magic Keepers.

Vertel ons over uw achtergrond en ervaring …
Ik werk al 30 jaar bij The Walt Disney Company. Daarvoor … zat ik op school! Ik heb een masterdiploma in muziekuitvoeringen – trombone, waardoor ik mijn carrière als professionele muzikant bij Disney begon. Na een aantal jaren kwam ik bij de showproductieteams, eerst als productieassistent, daarna als productiemanager en producent, en nu als uitvoerend producent.

Vertel ons meer over uw huidige functie.
Ik ben uitvoerend producent bij Disney Parks Live Entertainment, die de creatie en levering beheert van alle entertainmentproducten voor de Disney Parken en Disney Cruise Line over de hele wereld. Bij Disneyland Parijs heb ik de leiding over het showaanbod met betrekking tot de uitbreiding van Walt Disney Studios Park. Ik heb ook de leiding over de teams Muziek, Entertainment Communicatie en Karaktertraining.

Wat zijn uw missies tijdens de tijdelijke sluiting?
Mijn prioriteit en die van mijn teams is het definiëren van het showaanbod voor de heropening van onze bestemming. Welke Disney-personages zullen onze gasten kunnen ontmoeten? Op welke locaties? Welke protocollen moeten worden ingevoerd? Dit zijn slechts enkele van de vragen waaraan we werken in nauwe samenwerking met de Operations and Safety-teams, met als doel de meest meeslepende ervaring mogelijk te maken, met respect voor de gezondheidsnormen.

Aan welke andere projecten werk je momenteel?
Ik blijf de komende jaren werken aan het showprogramma, met name voor 2021 en 2022, en ook voor toekomstige entertainmentcontent in het Walt Disney Studios Park.

Wat is je grootste uitdaging met betrekking tot de huidige situatie en de positieve dingen die je eruit haalt?
De context is duidelijk moeilijk voor veel castleden en verkopers. De uitdaging is om gefocust te blijven op onze missie en de toekomst van onze bestemming. Ondanks de huidige situatie inspireert het geduld en de positiviteit van de Cast Members in Disneyland Paris mij enorm.

Wat is een typische dag voor jou?
Er is die voor maart 2020: de hele dag op kantoor, van de ene vergadering en locatie naar de andere. En dan is er die tegenwoordig: voor mijn computer, videoconferentie na videoconferentie. Het is de nieuwe standaard! De manier waarop we elkaar ontmoeten en werken is geëvolueerd en laat zien dat we overal productief kunnen zijn. Ik denk ook dat werken op afstand in veel opzichten minder stressvol is, omdat je vanuit een vertrouwde omgeving werkt en je professionele en persoonlijke leven gemakkelijker in balans kunt brengen.

Jouw filosofie op het werk?
“Castleden eerst”: ik zet me volledig in voor mijn teams. Mijn doel is om een ​​inclusieve omgeving te creëren waarin iedereen zijn volledige potentieel kan uiten.

Wat is je favoriete ervaring in Disneyland Parijs?
Zonder aarzeling, Mickey And The Magician. Het was de eerste show waaraan ik werkte als uitvoerend producent in Disneyland Parijs. Het zal altijd een speciale plaats voor mij innemen. Ik herinner me al het geweldige werk dat is verricht en de samenwerking en samenwerking met de verschillende teams. Het succes van de show bij de gasten en de prijs die het ontving  zijn mijn beste beloningen.

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com