Is er kans op een Guardians of the Galaxy – Mission: BREAKOUT! in Disneyland Paris ?

Eén van de populairste en beste attracties van Disneyland Paris staat in het Walt Disney Studios Park. De Tower of Terror had voorheen ook een broertjes in California staat, daar stond er een exacte kopie in het tweede themapark van Disneyland Resort: Disney’s Californië Adventure. Onlangs werd daar beslist de Tower of Terror een andere thema te geven en de attractie om te dopen naar Guardians of the Galaxy – Mission: BREAKOUT!


En aangezien we in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris dezelfde attractie hebben is het maar de vraag hoe lang het zal duren en of we ooit ook zo’n verandering gaan zien voor de Parijse versie. Onlangs heeft Disney bekendgemaakt dat grote investeringen op de planning staan tijdens de komende jaren voor het Walt Disney Studios Park. Al deze uitbreidingen en nieuwigheden zouden Marvel gerelateerd zijn, startend met de nieuwe Marvel show die Cinemaqiue volgend jaar zal vervangen. Is dit de eerste stap voor een groot Marvel gedeelte waarin een vernieuwde Tower of Terror deel van zal uitmaken of niet? Dat is nog niet duidelijk. Het valt wel te onderstrepen dat de Tower of Terror momenteel niet in perfecte staat is en een renovatie zou kunnen gebruiken aan de buitenkant van het gebouw.


Disneyland Paris heeft ontzettend veel renovaties gedaan afgelopen jaren, maar waarom was Tower of Terror daar niet bij? Of komen er binnenkort stellingen rond de attractie voor de verandering naar Guardians of the Galaxy – Mission: BREAKOUT! ?? De toekomst zal het uitwijzen.One thought on “Is er kans op een Guardians of the Galaxy – Mission: BREAKOUT! in Disneyland Paris ?

 1. Nog steeds is mijn mening dat marvel niets te maken heeft met Disney maar thuis hoort in de universal studios.
  Ik hoop dat ze de ingang van de studio park ook gaan veranderen zoals bij california adventure park.
  Ik was daar bij het openingmoment om 8.00 uur op 8 februari 2001.
  In 2012 werd de ingang met 100% verbeterd.

  En.. Haal het beeld wat nu in de studio park staat weg,gebruik daarvoor dezelfde als ik amerika een veel jongere walt
  En breng de nu bestaande naar Disneyland waar dat hoort!!

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com