Is there actually an annual pass discount for Disney Hotels in Disneyland Paris? Or not?

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Ik zeg al jaren dat een korting voor jaarpassen bij het boeken van Disney Hotels eigenlijk zo goed als niet bestaat, in het verleden heb ik al 10-tallen voorbeelden gezien bij het zelf boeken van Disney Hotels en het opzoeken naar de prijzen op andere platforms. En ik kwam steeds tot het besluit dat er eigenlijk geen korting is, toch zou dit één van de voordelen moeten zijn als je een jaarpas hebt. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat er nog altijd geen online platform is om met je jaarpas een Disney Hotel te boeken en dat je nog steeds moeten bellen naar Disneyland Paris. Zijn we nog in de ’90’s?

PixieDust.be

Als je kijkt naar de voorwaarden bij de jaarpassen is de “korting voor jaarpassen bij Disney Hotels” ook een beetje aangepast, vroeger stond er nog een percentage korting bv. bij Infinity -35% daarna werd dit stilletjes veranderd naar een “vanaf prijs” en nu staat er gewoon een “prijsvoorbeeld” en op een andere voorbeeld staat er gewoon een “vinkje”, op die manier is het altijd juist. Dus ook officieel wordt er niet meer gesproken van korting. Met de prijzen kunnen ze doen wat ze willen volgens vraag en aanbod, en is uw korting onbestaande.

PixieDust.be
PixieDust.be
PixieDust.be

Vandaag had ik opnieuw een bevestiging van deze theorie. Ik had voor het weekend van 13 & 14 november 2021 een reservatie gemaakt voor Disney’s Hotel Santa Fé voor 1 nacht zonder ontbijt en dat was 238 euro, dit was de prijs via Hotels. com (Expedia), daarna belde ik naar Disneyland Paris om de prijs te vragen met een Infinity Pass (de duurste pas die normaal de grootste korting zou moeten geven) en hier was de prijs 221 euro. En hoewel dit goedkoper is dan de 238 euro die ik bij Expedia kreeg, veronderstel ik toch dat ook Expedia een commissie krijgt op zo’n reservatie. Als die commissie 20 euro is voor Expedia kom je aan ongeveer dezelfde kamerprijs voor Disney’s Hotel Santa Fé, met of zonder jaarpas het maakt geen verschil. Je betaalt dus gewoon een kamer zonder tickets.

PixieDust.be


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com