It’s A Small World renovatie: nog veel werk te doen


Translate this website to another language. Use our translation function in the right corner ↗De renovatie van It’s A Small World in Disneyland Paris blijft maar duren, net zoals enkele jaren geleden met Phantom Manor lijkt er maar geen einde aan te komen. Ook hier is het behalve het renoveren van de attractie ook het verwijderen van asbest, die destijds veel gebruikt werd als isolatie, te verwijderen. Het asbest verwijderen moet gebeuren door gespecialiseerde firma’s en is meestal een lang proces.


Eerst was er een heropening van de attractie voorzien voor December 2022, zo stond het ook in de interne data van de officiële website, maar dit hebben ze moeten herzien aangezien deze deadline niet werd gehaald. Ook al is de gevel van de attractie al een tijdje klaar en volledig herschilderd, waardoor wij allemaal dachten dat het project bijna voorbij was, is er nog veel werk te doen.


Als je de Disneyland Railroad neemt rond het park krijg je een zicht op de laadzone van de attractie en daar zie je dat er nog heel wat werken worden uitgevoerd. Intussen heeft Disneyland Paris ons laten weten dat de attractie in de Lente van 2023 terug geopend zal worden maar een exacte datum werd nog niet gegeven.


Geef een reactie

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com