It’s A Small World renovation secretly removed from Disneyland Paris website

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Sinds de start van de pandemie is Disneyland Paris zeer voorzichtig geworden met het delen van informatie over entertainment, openingstijden en vooral van de geplande onderhoudswerkzaamheden. Dit is waarschijnlijk met de reden dat de plannen van Disneyland Paris telkens opnieuw veranderen, zelfs op momenten dat de onderhoudskalender al reeds gepubliceerd is op de officiële website van Disneyland Paris.

Zo was een tijdje geleden aangekondigd dat de populaire attractie “It’s A Small World” zijn deuren zou sluiten vanaf 27 september 2021 voor een renovatie, maar deze informatie is enkele dagen geleden weggehaald door Disney. Het is momenteel niet geweten als de renovatie volledig geannuleerd is of uitgesteld naar een later tijdstip.

Bezoekers die Disneyland Paris willen bezoeken na de maand september 2021 kunnen tot heden de openingstijden en onderhoudskalender niet raadplegen via de website van Disneyland Paris.

Bij anderen Europese pretparken zoals in de Efteling(NL) kunnen bezoekers zich wel al reeds laten informeren over de openingstijden (inclusief de onderhoudskalender) tot midden november 2021. Disneyland Paris deelt zijn informatie deze dagen steeds en steeds meer last minute.

PixieDust.be


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com