Jaaroverzicht Disneyland Paris 2020

https://youtu.be/N16SJq3zEQ0


New Year’s Eve Party:

We begonnen dit jaar met de New Year’s Eve Party één van de weinige evenementen die dit jaar heeft kunnen plaatsvinden. Tijdens de “New Years Eve Party” verwelkomende Disneyland Paris  het jaar 2020  met exclusieve 2 parades, een gigantische vuurwerkshow, een DJ optreden van Afrojack en ontmoetingen met Disney figuren die je maar zelden ziet in Disneyland Paris.Frozen Celebration:

Het begin van 2020 stond vooral in het teken van Frozen in Disneyland Paris, waarbij de Elsa, Anna, Kristoff, Sven en Olaf elke dag te zien waren in het Animation Celebration gebouw voor de splinternieuwe show “Frozen A Musical Invitation” in het Walt Disney Studios Park en in het Disneyland Park konden bezoekers genieten van een nieuwe korte cavalcade met show stop op Central Plaza “Frozen 2 An Enchanted Journey”.

PixieDust.be


Star Wars: Legends Of The Force:

Ook in het begin van 2020 verwelkomde Disneyland Paris opnieuw de populairste figuren uit het Star Wars universum (behalve Baby Yoda?) in het Walt Disney Studios Park voor “Legends of a Galaxy Far, Far Away”, The Imperial March, First Order March, Stormtroopers Patrol, een meet & greet met Chewbacca (en Kylo Ren) en avondspektakel “Star Wars: A Galactic Celebration” één van de grootste entertainment projecten voor de sluiting van het Franse Disney resort.

PixieDust.be


Sluiting van Disneyland Paris:
Vrijdag de 13de (maart) was eentje die we niet snel meer zullen vergeten. Op deze dag kwam het bericht van Disneyland Paris dat ze onmiddellijk de deuren moesten sluiten als gevolg van de uitbraak van het Corona virus in Europa.
 
Heel wat entertainment en thema seizoenen zoals Frozen Celebration en Star Wars: Legends Of The Force waren enkele dagen op voorhand al reeds geannuleerd en meet & greets met face characters werden ook meteen geschrapt.
 
Een dag later op 14 maart 2020 kwamen heel wat gestrande hotel gasten samen in Disney Village, een dag later sloot Disney Village net zoals de Disney Parken ook de deuren voor het publiek.
 
Een sluiting van één maand draaide uiteindelijk uit tot een sluiting van 4 maanden en een heel Europa dat in lockdown ging.Disneyland Paris als Spookstad:
Voor de heropening van het Franse Disney resort toen de Europese grenzen terug opende hadden we een bezoek gebracht aan de omgeving van Disneyland. Het was voor ons persoonlijk één van de raarste momenten uit het jaar 2020 om de volledige omgeving van het Resort zo levensloos te zien.


De heropening van Disneyland Paris: 
Na 4 maanden ging uiteindelijk de best bezochte toeristische bestemming van Europa “Disneyland Paris” terug open onder de slogan “There Is No Magic Without You”.
 
De officiële start van de gefaseerde opening van het Franse Disney resort begon uiteindelijk op 15 juli 2020 (na enkele preview dagen) met allerlei veiligheidsmaatregelen en een beperkte capaciteit.
 
Ook waren enkele experience aangepast zoals de manieren van Disney figureren te ontmoeten en verschillende nieuwe onaangekondigd kleine parades die kort paseren over de parade route.

VIDEO PREVIEW DAGEN


Lion King & Jungle Festival:
1 maand na de heropening van Disneyland Paris in augustus keerde “The Lion King & Jungle Festival” terug met theater show “The Lion King: Rhythms of the Pride Lands” en een week later zou een aangepaste versie van “The Jungle Book Jive” plaatsvinden in het Walt Disney Studios Park.
 
Helaas viel de heropstart van live entertainment, dat deel uitmaakte van de gefaseerde heropening van Disneyland Paris volledig in het water.
 
De repetities van The Jungle Book Jive werden afgerond maar de opvoering van de premiere heeft nooit kunnen plaatsvinden en was later uitgesteld en niet veel later daarna volledig geannuleerd.
 
In het Disneyland Park waren op verschillende dagen de shows van The Lion King: Rhythms of the Pride Lands afgelast wegens “technische problemen”.
 
Niet veel later was het volledige Lion King & Jungle Festival op een mysterieuze manier volledig geannuleerd en alle aanwijzingen werden verwijderd in beide Disney parken.
 
Ook al was dit een keer punt naar de pandemie die opnieuw steeds slechter aan het worden was toch een hoogtepunt om te zien hoe Disneyland Paris opnieuw een betere versie van Rhythms of the Pride Lands had gecreëerd met een cast van topniveau, helaas heeft dit mooie liedje niet lang kunnen blijven duren..


Halloween seizoen 2020:
Het Halloween seizoen heeft wel (bijna volledig) kunnen plaatsvinden tijdens de maand oktober helaas met een versnipperde versie van Mickey’s Halloween Celebration, een showtje van 2 minuten met Ursula en enkele meet & greets op afstand. De tijden van de cavalcades en Ursula show werden nooit bekend gemaakt dus je had geluk nodig om alles te kunnen zien.
Voor de gelegenheid was ook de Halloween decoratie uit de kast gehaald voor het versieren van Main Street en  Frontierland. In het Walt Disney Studios was er dit jaar zelfs ook een klein beetje Halloween met een selfie spot in het Studio Theater dat ongedoopt werdt tot “Villians World” met behulp van de techniek dat het theater bezit.
Eind oktober moest Disneyland Paris helaas opnieuw de deuren sluiten door de opmars van het coronavirus en dat betekende ook ineens het einde van het Halloween seizoen 2020.Disneyland Paris zal terug in 2021 heropenen en in de loop van het jaar staan projecten Cars Route 66, Disney Junior Dream Factory, de opening van het Marvel Hotel (New York: The Art Of Marvel) en ook het Sleeping Beauty Kasteel zal achter stijgers gezet worden als één van de eerste projecten naar de aanloop van de 30ste verjaardag van het Franse Disney Resort in 2022.

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com