Jaarpassen Disneyland Paris heel binnenkort verlengt

Na veel klachten van Disney Jaarpashouders lijkt er nu toch goed nieuws te komen vanuit Disneyland Paris voor hun trouwste fans. Tegen het eind van deze maand gaan alle Jaarpassen van Disneyland Paris verlengd worden met de dagen van sluiting tot 2 april 2021. Op die manier zijn alle reeds verlopen jaarpassen opnieuw geldig en kunnen ook die mensen beginnen om parkdagen te reserveren voor de periode van het Resort terug zijn deuren kan openen.

The validity of your Annual Pass will be extended by the end of the month, by the number of days the Disney® Parks are closed. This extension will be done automatically in our systems.

Sinds vorige maand wisten wij al dat de jaarpassen verlengd gingen worden eind januari voor de heropening van februari 2021. Blijkbaar is deze timing gebleven en gaan die dagen nu tot april toegevoegd worden. Enkele dagen geleden kregen wij nog een melding van Disneyland Paris op ons Instagram kanaal die zei dat het “very very soon” ging gebeuren. Waarom het zo lang heeft geduurd is niet duidelijk.PixieDust.be

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com