Jaarpassen Disneyland Paris: Hoe een reservatie bemachtigen om sneller te verlengen


Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

De jaarpassen van Disneyland Paris zijn vaak een groot onderwerp op onze sociale kanalen en we krijgen ook altijd veel reacties over het reservatiesysteem, privilege tickets en het verlengen van bestaande jaarpassen. Ook op veel verschillende Facebook groepen zijn jaarpassen van Disneyland Paris een groot onderwerp.

Afgelopen week hebben we onze jaarpas opnieuw moeten verlengen en hadden we schrik dat we uren in een rij zouden moeten staan zoals de vorige keer, ook een vriend van ons moest de dag ervoor 4 uur wachten om zijn jaarpas te verlengen.

Omdat we al meermaals gehoord hadden dat Disneyland Paris op de meeste dagen ook werk met gereserveerde tijdsloten om later in een verkorte wachtrij terug te keren, vergelijkbaar met FastPass vroeger, vroegen we aan een cast member s’morgens aan de ingang van het Walt Disney Studios Park om een tijdslot te reserveren. Dat was gelukkig geen enkel probleem en de medewerker gaf ons een kaartje.

Enkele uren later konden we terugkeren naar de kassa’s van het Walt Disney Studios Park, daarna moesten we 5 minuten wachten om geholpen te worden, Het duurde langer om de jaarkaart te krijgen dan het wachten, met een nieuwe Cast Members die in opleiding was.

Naast onze rij stonden er ook mensen die geen reservatie hadden en die moesten veel langer wachten. Dus zorg dat je vroeg genoeg bent om een plekje te kunnen reserveren!

PixieDust.be

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com