Josh D’Amaro, Voorzitter van Walt Disney Parks, op bezoek in Disneyland Paris


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Op deze bloedhete zomerdag is Josh D’Amaro, Voorzitter van Walt Disney Parks, Experiences and Consumer Products, op bezoek in Disneyland Paris. Josh D’Amaro is vandaag onder meer op bezoek in het nieuwe Avengers Campus die morgen officieel zijn deur opent voor het grote publiek na weken van allerlei previews en testdagen.

Josh D’Amaro ging ondere andere op bezoek bij de restaurants Stark Industry en PYM Kitchen en waagde zich ook aan een rit op de Flight Force en probeerde hij Spider Man te evenaren op Spider Man W.E.B. Adventure. Josh deelde enkele foto’s op zijn instragram van zijn bezoek aan Disneyland paris.

Vorige week nog zakte de CEO van The Walt Disney Company, Bob Chapek, af naar Disneyland Paris om een ceremony bij te wonen tijdens het besloten persweekend. Nu er een openingsceremonie is voor de gewone bezoekers en fans laat Bob Chapek zich niet, aangezien hij helemaal niet geliefd is bij de fans.

Het valt op dat Bob Chapek meestal kiest om te verschijnen op evenementen met een gecontroleerd publiek van genodigden, zo deed hij dat met de opening van Avengers Campus in Disneyland Californië en ook bij de ceremonie voor de start van de 50ste verjaardag van Walt Disney World in Florida.

In het gezelschap van Josh D’Amaro was ook Natacha Rafalski erbij, President van Disneyland Paris.


🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com